Tapahtuma on avoinna to-la klo 9-17

Sisäänpääsy kutsukortilla tai ostamalla pääsylipun Messukeskuksen sisäänkäynniltä.

Vinkit messumatkaan – helposti Pasilaan

Messupäivien yhteyteen on helppo liittää oheisohjelmaa Helsingin laajasta tarjonnasta. Ostokset, teatteri, taidenäyttely, risteily tai muu aktiviteetti kruunaa messumatkan. Yöpymismahdollisuuksia on tarjolla budjettivaihtoehdosta viiden tähden tasoon saakka. Saat kaikista Restel-hotelleista päivän hinnasta 12 % alennuksen, kun mainitset tulevasi messuille kävijäksi tai näytteilleasettajaksi.

Perinteiseen koko perheen messupäivään, lauantaihin, rakennetaan tarjontaa myös meidän tulevaisuuden maaviljelijöille. Lauantai-ilta ja sunnuntai on vielä käytettävissä perheen aktiviteetteihin. Näistä mahdollisuuksista tulee myös tietoa tänne lähempänä messua.

Messukeskukseen pääset kätevästi kaikkialta Suomesta. Junalla pääset Pasilan asemalle, josta on vain n. 200 metrin kävelymatka Messukeskuksen pääoville. Bussille tuleville on tarjolla reittimatkojen lisäksi monipuolinen tarjonta ryhmämatkoja. Autoilla tuleville tarjolla on messukeskuksen 4500 autopaikkaa. Lentäen messumatka onnistuu pohjoisestakin alle parissa tunnissa. Lentoasemalta on myös suora junayhteys Pasilaan.

Messuille tullaan järjestämään ryhmämatkoja eri tahojen toimesta. Näistä löytyy tietoa täältä lähempänä messuja.

 

Pysäköinti

Lue lisää

Nähtävyydet helsingissä

Lue lisää

Julkinen liikenne

Reittiopas