Skip to content
Location Innovation Hub (LIH)
Contact person
Jenna Pohjalainen
Visit website

Location Innovation Hub (LIH)

Booth:
1f12

Location Innovation Hub on sijaintitiedon osaamiskeskus. Valmennamme maksutta start-upeja, pieniä ja keskisuuria yrityksiä sekä julkishallinnon organisaatioita. Asiakkaanamme saat tukea liiketoimintasi kehittämiseen, tulevaisuuden teknologioiden hyödyntämiseen ja rahoituksen hankintaan. Tarjoamme mm. testiympäristöjä, dataa, konsultaatiota ja koulutusta. Olemme yksi Suomen neljästä Eurooppa digitaalisesta innovaatiohubista (EDIH) . Toimintaamme koordinoi Paikkatiedon tutkimuskeskus FGI.

Maatalouskonemessuilla esittäydymme yhdessä partnerimme Luonnonvarakeskus Luken kanssa. Kuulemme mielellämme sijaintitiedon hyödyntämiseen liittyviä tarpeita osastollamme - etsitään yhdessä väyliä kehittää liiketoimintaasi. Tule kuuntelemaan innovaatiotorin esitystämme pe 18.10. klo 10. Tervetuloa!

Contact person
Jenna Pohjalainen
Visit website

Location Innovation Hub on sijaintitiedon osaamiskeskus. Valmennamme maksutta start-upeja, pieniä ja keskisuuria yrityksiä sekä julkishallinnon organisaatioita. Asiakkaanamme saat tukea liiketoimintasi kehittämiseen, tulevaisuuden teknologioiden hyödyntämiseen ja rahoituksen hankintaan. Biotalous- ja logistiikka- sekä kuljetusalan toimijoille tarjoamme esimerkiksi testiympäristöjä, dataa, konsultaatiota ja koulutusta ja tarjoamme verkostotyön kautta tukea yrityksille rahoituksen saamiseen. Euroopan komission tukema Location Innovation Hub on yksi Suomen neljästä digitaalisesta innovaatiohubista (EDIH) ja se on osa eurooppalaista innovaatiohubien verkostoa. Toimintaamme koordinoi Paikkatiedon tutkimuskeskus FGI.

Maatalouskonemessuilla esittäydymme yhdessä partnerimme Luonnonvarakeskus LUKEn kanssa. Kuulemme mielellämme sijaintitiedon hyödyntämiseen liittyviä tarpeita osastollamme – etsitään yhdessä väyliä kehittää liiketoimintaasi. Tulethan kuuntelemaan myös innovaatiotorin esitystämme ”Location Innovation Hub – Paikkatieto tehokäyttöön liiketoiminnassa” pe 18.10. klo 10. Tervetuloa!