Skip to content

Tervetuloa osastollemme 15.-17.11.2018.

Täältä löydät tarkempaa tietoa tarjonnastamme messuilla. Löydät meidät osastolta 7d111.
Tarkempaa tietoa Konekeskosta löydät nettisivuiltamme

Esittelemme traktoreita, pyöräkuormaajia, puimureita ja monia muita koneita messuilla

Esittelemme MaatalousKonemessuilla koko Claas-tuotevalikoiman alkaen traktoreista, joista esillä ovat Arion 450, Arion 530, Arion 650, Arion 660 ja Axion 850 mallit. Puimureista
esillä on uudistettu Tucano 430 malli taittopöydällä. Työkoneista on laaja valikoima heinä- ja rehunkorjuukoneita, mm. täysin uusi Claas Rolland 540 RC Pro -paalain ja Disco 3200 F RC MOVE -niittomurskain. Ajosilppureista on esillä Claas Jaguar 850 ja kurottajista Claas Scorpion 741 uutuusmalli. Claas-pyöräkuormaajista esillä on jo viime syksyn Agritechnicassa esitelty Torion 1511 malli, joka on saanut hyvän vastaanoton Suomessa.

Osastollamme on myös Suomen ensiesittelyssä uutuusmalli Claas 956 Sinus, jossa on runko-ohjauksen lisäksi kääntyvät takapyörät, jotka mahdollistavat 10 % pienemmän kääntösäteen ja suuremman kaatokuorman kuin tavallinen runko-ohjaus vastaavissa pyöräkuormaajissa.

Weidemann pyöräkuormaajat ovat mukana näyttelyssä kahdella koneella, joista Weidemann 5080 tele sopii erinomaisesti maatilojen yleiskoneeksi teleskooppipuomistonsa ansiosta. Weidemann oli ensimmäinen pienkuormainten valmistaja, joka toi markkinoille akulla toimivan sähkökäyttöisen pienkuormaajan. Kuormaajassa on kaksi sähkömoottoria, hydrauliikalle ja voimansiirrolle omansa. Näin energiankulutus saadaan minimoitua, koska tehoa käytetään vain silloin kun sitä todella tarvitaan. Täydellä latauksella koneella voi työskennellä 5-6,5 tuntia käytöstä riippuen.

Lisävarusteena on saatavissa 48 V 310 Ah High Power -akku. Esillä on jo kolme vuotta sitten ensiesitelty Weideman 1160 E akkukäyttöinen pienkuormaaja, joka on saanut kolmen vuoden aikana useita innovaatiopalkintoja eri näyttelyissä ympäri maailmaa, mm. Agritechica-näyttelyssä.

Kubotalta on esillä RTV 900 lava-ajoneuvo, joka monipuolisuutensa ansiosta soveltuu niin kiinteistönhoitoon, golfkentille kuin maataloudenkin käyttöön. Konekeskon jälkimarkkinointi on mukana näyttelyssä niin teknisen tuen kuin varaosamyynnin osalta, ja Claas Shopista voi ostaa näyttelytuliaiset kätevästi mukaan.

 

Tutustu messujen ohjelmaan