Skip to content

Tervetuloa osastollemme 15.-17.11.2018.

Täältä löydät tarkempaa tietoa tarjonnastamme messuilla. Löydät meidät osastoilta Ub40, 7d100.
Tarkempaa tietoa Lantmännen Agrosta löydät nettisivuiltamme.

 

Löydät osastoltamme uusia edustuksia

Uutuusedustus KUHNin laajasta tarjonnasta valikoimaan tulevat parhaiten Suomeen soveltuvat nurmityökoneet ja paalaimet, aurat, maanmuokkauskoneet, kylvökoneet, kuivitus- ja ruokintalaitteet sekä maisemanhoitolaitteet. Malleista valitaan konekohtaisesti Suomen markkinoille parhaiten soveltuvat mallit. MaatalousKonemessuilla esittelemme useita koneita niin KUHNilta kuin muiltakin uusilta yhteistyökumppaneiltamme kuten Bredalilta ja J. Varila Steeliltä.

Osastollamme esillä olevat ammattilaisten Echo moottori- ja raivaussahat ja akkukäyttöiset työkalut edustavat uusinta japanilaista pienkonetekniikkaa. Yhdessä Oregon tarvikkeiden ja varaosien kanssa metsätalousyrittäjien tarpeet huomioidaan entistä paremmin.

MaatalousKonemessuilla kannattaa tutustua myös Nilfiskin tuotteisiin. Ne ovat tunnettuja laadustaan ja kestävyydestään sekä matalista käyttökustannuksista. Esim. MH-kuumavesipesurin tehokas EcoPower-poltinjärjestelmä vähentää päästöjä ja on polttoainetaloudellisuudessaan omaa luokkaansa.

Tuotevalikoimaamme on tullut ammattilaisten suosimat ja maailman myydyimmät Aspen -alkylaatit. Sekä Aspen 2 että Aspen 4 mahdollistavat moottorin puhtaamman ja tasaisemman käynnin. Aspenin ohella esillä oleva Nesteen uusi Neste Pro™ -moottoripolttoöljy tähtää entistä puhtaampaan ja parempaan suorituskykyyn.

Viljakaupan hinnoittelumallimme uudistuivat elokuussa. Viljelijät saivat paremmat työkalut viljelyn suunnitteluun ja hintariskin hallintaan,
viljan käyttäjät raaka-aineen hinnan ja toimitusvarmuuden arvioinnin parantamiseen. Viljakaupan asiantuntijat ovat kertomassa uusista
mahdollisuuksista.

Myös täsmäviljelyyn liittyvä palvelutaso on nostettu uudelle tasolle. Tuotevalikoimaan tulevien Trimblen tuotteisiin liittyvien laitteiden ja sovellusten teknisestä tuesta vastaa yhteistyökumppani DataVäxt. DataVäxtin asiantuntijat ovat tavattavissa osastollamme.

 

Osallistu traktorien koeajoon