Skip to content

John Deere Gator XUV865M

Kone on maatiloille todellinen monitoimilaite ja ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettu. Näin ei tule kalliita ja hiljaisia kuukausia vuodessa. Konetta voi käyttää kaikessa mahdollisessa käytössä johtuen kantavuudesta, kestävyydestä, maasto-ominaisuuksista ja tieliikenneominaisuuksista. Lämmitettävä hytti tuo mukavuutta läpi vuoden.

Kannattavuus nousee paljon, kun Gatoria käytetään kaikissa mobiileissa töissä, jolloin säästetään isompien koneiden siirrot ja kuljetukset. Esimerkkinä puimureiden pellolla tankkaamiset ja koneiden yleiset pikahuollot.

Koneet täyttävät uudet päästönormit ja ovat erittäin hiljaisia.

Kulutus on todella pientä. Vain n.2L / H

Monikäyttöisyyden takia työt helpottuvat monelta osin samalla koneella. Työkohteina esimerkkeinä: lumen auraus, lumen linkous, hiekoitus, harjaus, paikkakylvö, kivien poiminnat, nurmihara, aitaukset, maa-aines ja muut materiaalikuljetukset, metsästyskäyttö, ym. Mitä ikinä omistaja keksiikin. Gator on todellinen työkone ja traktoriksi rekisteröitävä, jolloin verovähennykset ovat automaattisia. Lisäksi Gatoreita käytetään mopoautoina, kauppakasseina ja muuten yleisinä liikennevälineinä.

Gatorit ovat rakennettu kovaan työkäyttöön, jolloin vahvat rakenteet suojaavat kuljettajaa ja matkustajia niin maastossa kuin tieliikenteessäkin.

Markkinoiden parhaiten jälleenmyyntiarvonsa säilyttäviä ja erittäin kysyttyjä.

· Todella hiljainen ja ergonominen ohjaamo
· Taloudellinen ja tehokas 3-sylinterinen Yanmar-dieselmoottori
· Neliveto, ohjaustehostin ja sähkökippi vakiona
· Huippunopeus 50 km/h, voidaan rekisteröidä traktoriksi

 

Yritys: Hankkija Oy (osastolla 7d101)

 

Palaa uutuuskoneet-sivulle