Skip to content

New Holland -maanrakennuskoneet

Agritek Oy aloittaa New Holland -maanrakennuskoneiden myynnin Suomessa. New Holland -maanrakennuskoneiden mallisto on suunniteltu siten, että koneet sopivat erittäin hyvin uutta liiketoimintaa hakeville maatiloille ja maaseudun urakoitsijoille. Siksi ne täydentävät mitä parhaiten Agritekin maahantuomaa New Holland -konevalikoimaa.

New Holland -maanrakennuskoneiden valikoima kattaa minikaivinkoneet, kompaktit pyöräkuormaajat, raskaammat pyöräkuormaajat, traktorikaivurit sekä liukuohjatut kuormaajat.

Tärkeimpänä syynä maahantuonnin aloittamiselle on lukuisien New Holland -asiakkaiden tarve konevalikoiman monipuolistamiseen. Erilaisen materiaalin, kuten viljan, lannan ja rehun käsittely ja kuormaaminen sekä rakentaminen vaativat nykyaikaiselta maatilalta uudenlaista kalustoa. Lisäksi maatalousasiakkaat hakevat yhä enemmän liiketoimintaa perusmaatalouden ulkopuolelta, ja koneita tarvitaan monenlaiseen käyttöön. Esimerkkeinä voi mainita kiinteistönhoidon, tienhoidon, viherrakentamisen ja erilaiset urakointipalvelut. Edellä mainittuihin uusiin käyttökohteisiin ei välttämättä tavallinen etukuormaimella varustettu maataloustraktori enää riitä, vaan tarvitaan erityiskäyttöön suunniteltuja koneita.

 

Yritys: Agritek Oy (osastolla 6g80)

 

Palaa uutuuskoneet-sivulle