Skip to content

New Holland T6 Dynamic Command

New Holland T6 -mallisto uudistuu merkittävästi uuden kaksoiskytkimeen perustuvan Dynamic Command -vaihteiston myötä. Se tärkein ominaisuus on tässä kokoluokassa ainutlaatuinen 8-portainen Powershift.

Uuden vaihteiston rakenne perustuu kaksoiskytkimeen ja kolmeen alueeseen, minkä lisäksi jokaisella alueella on kahdeksan Powershift-vaihdetta. Näistä neljä paritonta vaihdetta ja yksi monilevykytkin on sijoitettu yläakselille ja neljä parillista vaihdetta sekä toinen monilevykytkin ala-akselille. Voima kytketään monilevykytkimien avulla vaihteelta toiselle saumattomasti, kun seuraava vaihde on jo kytkettynä ja käyttövalmiina. Kytkentä tapahtuu pehmeästi, nopeasti ja tehokkaalla tavalla. Kahdeksan päävaihteen ansiosta alueen vaihtamista ei juurikaan tarvita, ja esimerkiksi B-nopeusalueella 4,0 – 17,2 km/h hoituvat käytännössä kaikki tavalliset peltotyöt.

Uudessa T6 Dynamic CommandTM -traktorissa on lukuisia käyttöä helpottavia ominaisuuksia ja haluttaessa monet toiminnot voi jättää nykyaikaisimman automatiikan hoidettavaksi. Pääpaino uutta vaihteistotyyppiä suunniteltaessa on silti ollut käytön vaivattomuudessa sekä hyvässä hyötysuhteessa ja polttoainetaloudessa.

 

Yritys: Agritek Oy (osastolla 6g80)

 

Palaa uutuustuotteet-sivulle