Skip to content

Ohjeita tietojen täyttämiseen eMessukeskuksessa

Päivittäminen tapahtuu www.emessukeskus.com palvelussa, johon automaattisesti käyttöoikeudet sopimuksen yhteyshenkilöllä ja palvelussa yhteyshenkilö voi antaa lisäoikeuksia rajoittamatta organisaation muille henkilöille.

Ohjeita tietojen täyttämiseen

Kirjautumaan pääsee yhteyshenkilön sähköpostilla ja antamallaan salasanalla. Jos ei muista salasanaa, voi  pyytää järjestelmää lähettämään uuden kirjautumislinkin omaan sähköpostiin (tämä on automatisoitua, joten asia hoituu muutamassa sekunnissa)

 

Kirjauduttuasi, jokaiselle brandille on avattu oma näytteilleasettajasivu, joka mahdollistaa vaihtaa brändeittäin mm logoja ja nettiosoitteita. Selvyyden vuoksi kaikki lisätilaukset kannattanee tehdä ns pääsopimuksen taakse, jolloin niitä on helpompi itsekin seurata.

Näytteilleasettaja/brandikohtaisessa näkymässä pitäisi löytyä kaikki tarvittava tieto messuista aina yhdessä koostetussa paketissa. Lisäpalvelut löytyy Tilaa lisää >  -painikkeen takaa. Tällä hetkellä akuutti päivitystarve löytyy Julkaise yritystietosi -valinnan alta.

 

 

Täällä pääset vaihtamaan luettelossa näkyvää yritysnimeä, lisäämään tuoteryhmät, lisäämään markkinointitekstin ja logon.

Markkinointiteksti voi olla selvästi muutamaa lausetta pidempi, koska näitä ei nyt paineta erikseen kataloogeihin vaan ne näkyvät verkossa kävijöille ja hakukoneille. Hakukoneoptimoinnin kannalta teksteissä kannattaa korostaa erityisesti ostajille tärkeitä sanoja, jolloin ostajan hakiessa tuotetta netissä tulee hakutuloksiin myös teidän yrityksen tiedot messusivuilta.

 

 

Tekstejä voi päivittää aina messujen alkuun asti, eli alkuun tekstinä voi olla yleisempää kerrontaa yrityksestä  ja sitten lähempänä vaikka kerrottuna mitkä merkin tuotteet ovat messuilla esillä ja miksi juuri niihin kannattaisi tulla tutustumaan.

Kävijät vierailivat ahkerasti nettisivuilla viime messuja ennen. Silloin tietoja oli melko niukasti tarjolla. Toivottavasti tällä kertaa saamme runsaasti markkinointisisältöä sivuille jo hyvissä ajoin ennen tapahtumaa!