Skip to content

Valtra Q -sarja

 

Kyseessä on täysin uusi Valtran tuotesarja, joka sijoittuu suositun T-sarjan ja S-sarjan väliin. Q-sarja, joka on suunniteltu, kehitetty ja valmistettu Suomessa, on ihanteellinen traktori suurille maatiloille ja urakoitsijoille, jotka kaipaavat traktoriltaan suorituskykyä ja integroitua älyteknologiaa 230–305 hv luokassa.
Valtran Q-sarjan 7.4 litran moottorissa on suurin iskutilavuus tämän kokoluokan traktoreista. Se varmistaa luotettavuuden ja polttoainetaloudellisuuden. Maksimivoima saavutetaan hyvin alhaisilla kierroksilla, 1850 r/min, ja maksimi vääntö pysyy yllä 1000 r/min – 1500 r/min vaihteluvälillä.

Pitkäiskuinen moottori tuottaa helposti voimaa ja vääntöä Q-sarjaan. Valtran EcoPower toimintaperiaatetta on sovellettu koko Q-sarjaan, joka edelleen vähentää polttoaineenkulutusta. Maksimi nopeus saavutetaan jo 1500 r/min kohdalla.

Vaihteiston toiminta on yksinkertaista. Q-sarjan elektroninen vaihteiston hallinta valitsee automaattisesti alimman mahdollisen työhön sopivan moottorin kierrostason, jolla saavutetaan alhainen polttoaineen kulutus ja joka jakaa voiman sopivasti hydrauliikalle, voiman ulosottoon tai vaihteistoon. Traktorin kuljettaja voi helposti säätää itselle tai työhön parhaiten sopivat säädöt. Kuormitusherkkyyttä voidaan säätää ekologisempaan ajoon tai intensiivisempään työskentelyyn säästämään joko polttoainetta tai aikaa, riippuen kuljettajan mieltymyksistä.

Q-sarja sopii jokaiselle tilalle, kiitos Valtra Connect etätelemetriapalvelun ja helppokäyttöisen töiden hallinnan, joka mahdollistaa FMIS-toiminnanohjausjärjestelmän ja Agrirouter liittämisen. Kaikki älymaanviljelyn ominaisuudet hallitaan Q:ssa SmartTouch-käyttöliittymällä. Työt voidaan tallentaa niin, että tarvitaan vain muutama sipaisu ja napaus työn aloittamiseen, joka taas on helppoa kun ISOBUS ominaisuudet varmistavat tarkimman ja tehokkaimman lopputuloksen. Auto U-pilotin ja SmartTurnin yhdistelmä lisää entisestään Q-sarjan helppokäyttöisyyttä. SmartTurnin kanssa viljelytyöstä tulee täysin automatisoitua, vapauttaen kuljettajan keskittymään täysin työkoneeseen ja käsillä olevaan tehtävään. Kuljettaja voi valita automaattisten kääntökuvioiden välillä minimoidakseen maan tiivistymistä ja lisätäkseen vauhtia ja tehokkuutta.

Löydät meidät osastolta 7n110