Osasto 6f20

Atlok Oy

Atlok Oy on ajoneuvoihin liittyvien teknisten laitteiden ja lisävarusteiden maahantuonti- ja myyntiliike. Tuotevalikoimamme koostuu arvostettujen ja tunnettujen kansainvälisten valmistajien merkkituotteista. Asiakkaitamme ovat ajoneuvojen valmistajat sekä kori- ja päälirakentajat, maahantuojat, mönkijä jälleenmyyjät, maasto- ja erikoisajoneuvojen käyttäjät, kuntasektori, sekä teollisuus. Jälleenmyyjien kautta tuotteitamme hankkivat laatutietoiset harrastajat, eri alojen ammattimiehet, ja erilaiset yritykset.

Warn Industries Ltd. suunnittelee, valmistaa ja markkinoi laajan valikoiman offroad -laitteistoja ja lisävarusteita, jotka parantavat nelivetoisten ajoneuvojen, ATV: n ja hyötyajoneuvojen suorituskykyä. Yhtiön teollisuusosasto markkinoi sähkö- ja hydraulivinssejä ja nostimia jälleenmyyjille ja teolisuuden asiakkaille. Warnilla on myös valikoima vinssejä ja nostimia, jotka on suunniteltu vaativille työntekijöille ja tee-se-itse-kuluttajille, jotka tarvitsevat tehokkaita työkaluja vetämään tai nostamaan. Warn keskittyy kolmeen erityismarkkinaan - tee-se-itse, teollisuus / jälleenmyyjät ja OEM. WARN tuotteita myydään yli 65 maassa, Warn on yksi tunnetuimpia tuotemerkkejä ajoneuvojen suorituskykyä parantavissa lisävarusteissa.

Vision X edustaa LED-valaistuksen uusinta tekniikka. Valikoimassa yli 1000 nimikettä josta löytyy jokaisen käyttöön soveltuva LED-valo. Tänään Vision X kuuluu yhdeksi Yhdysvaltojen nopeimmin kasvavista tuotantolaitoksista ja jakelu on suurelta osin eri puolilla maailmaa. Myynti tapahtuu laajalti eri alueilla, kuten kaivosteollisuus, kuorma-auto, henkilöauto, merenkulku, rakennus, metsätalous, maatalous ja OEM. Vision X:n paras referenssi on NASA, joka on valinnut Vision X: n uuden sukupolven LED-valaisimet hankkeisiinsa.