Tapahtuma on avoinna to-la klo 9-17

Laita MaatalousKonemessujen päivät 15.-17.11.2018 kalenteriin jo nyt!
Lipunmyynti avataan keväällä 2018

Messuliput 3 päivää

  • Messulippu ennakkoon              18,-
  • Messulippu ovelta                       20,-
  • Ryhmälippu väh. 10 henkeä      15,-
  • Alle 16 v veloituksetta huoltajan mukana

Messuille järjestetään myös ryhmämatkoja eri puolilta Suomea. Messujen kautta voit varata vaikka oman bussin omalle ryhmällesi. Lisätietoa tarjonnasta lisätään näille sivuille lähempänä tapahtumaa.

 

Vinkit messumatkaan – helposti Pasilaan

Messupäivien yhteyteen on helppo liittää oheisohjelmaa Helsingin laajasta tarjonnasta. Ostokset, teatteri, taidenäyttely, risteily tai muu aktiviteetti kruunaa messumatkan. Yöpymismahdollisuuksia on tarjolla budjettivaihtoehdosta viiden tähden tasoon saakka. Saat kaikista Restel-hotelleista päivän hinnasta 12 % alennuksen, kun mainitset tulevasi messuille kävijäksi tai näytteilleasettajaksi.

Perinteiseen koko perheen messupäivään, lauantaihin, rakennetaan tarjontaa myös meidän tulevaisuuden maaviljelijöille. Lauantai-ilta ja sunnuntai on vielä käytettävissä perheen aktiviteetteihin. Näistä mahdollisuuksista tulee myös tietoa tänne lähempänä messua.

Messukeskukseen pääset kätevästi kaikkialta Suomesta. Junalla pääset Pasilan asemalle, josta on vain n. 200 metrin kävelymatka Messukeskuksen pääoville. Bussille tuleville on tarjolla reittimatkojen lisäksi monipuolinen tarjonta ryhmämatkoja. Autoilla tuleville tarjolla on messukeskuksen 4500 autopaikkaa. Lentäen messumatka onnistuu pohjoisestakin alle parissa tunnissa. Lentoasemalta on myös suora junayhteys Pasilaan.

Messuille tullaan järjestämään ryhmämatkoja eri tahojen toimesta. Näistä löytyy tietoa täältä lähempänä messuja.

 

Pysäköinti

Lue lisää

Nähtävyydet helsingissä

Lue lisää

Julkinen liikenne

Reittiopas