Skip to content

MaatalousKonemessut 2020 aukioloajat ja lippujen hinnat

Voit vierailla MaatalousKonemessuilla kutsulla tai ostamalla pääsylipun. Kävijät rekisteröityvät joko etukäteen (suositellaan ruuhkien välttämiseksi) tai Messukeskuksen sisäänkäynneillä. Jos et halua rekisteröityä kävijäksi, on ostettu lippu hieman kalliimpi ja oikeuttaa kertakäyntiin. Voit vierailla samalla rekisteröitymisellä useamman kerran.

Aukioloajat

Torstaina 5.11. klo 9:00 – 19:00
Perjantaina 6.11. klo 9:00 – 17:00
Lauantaina 7.11. klo 9:00 – 16:00

Rekisteröityminen kävijäksi

Olen saanut kutsun

Voit vierailla messuilla maksutta saamallasi kutsulla. Syötä kutsun koodi rekisteröitymislomakkeelle ja jatka rekisteröitymistä.
Suosittelemme ennakkoon rekisteröitymistä ruuhkien välttämiseksi!
Rekisteröidy kävijäksi kutsun koodilla maksutta

En ole saanut kutsua ja ostan lipun

Suosittelemme rekisteröitymistä ja lipun ostamista ennakkoon. Kun ilmoittaudut ja ostat lippusi ajoissa säästät. Katso hinnat alta.
Rekisteröidy kävijäksi ja osta lippu

Lippujen hinnat

(liput kannattaa ostaa ennakkoon)

15 € / hlö (kun ostat lippusi viimeistään 30.9. verkosta)
20 € / hlö (1.10.–4.11. verkosta)
23 € / hlö (5.–7.11. eli tapahtuman aikana verkosta)
25 € / hlö messujen sisäänkäynniltä ​

Kaikki hinnat sisältävät 10 % alv:n 

Lippujen hinnat

(ei rekisteröintiä / ryhmät)

Jos et halua rekisteröityä kävijäksi, voit ostaa sisäänkäynneiltä kertakäyntiin oikeuttavan pääsylipun. Lipun hinta on 35 € / hlö

Ryhmillä on mahdollisuus ostaa lippuja messuille. Ryhmälipputilauksissa minimimäärä lippuja on 10 kpl. Lipun hinta on 15 € / hlö. Voit tilata lippuja osoitteesta asiakaspalvelu@messukeskus.com. Ryhmälipuilla saapujat rekisteröityvät lipun koodilla kävijäksi mieluiten ennakkoon.

Kaikki hinnat sisältävät 10 % alv:n 

 

Tulo-ohjeet

Pysäköinti

Saavu helposti Messukeskukseen autolla ja jätä se Messuparkkiin.

Katso ohjeet

Julkiset kulkuvälineet

Pääset paikalle helposti junalla, bussilla sekä ratikalla.

Katso ohjeet

Sisäänkäynnit

Mistä pääsee sisään? Lue Messukeskuksen sisäänkäynneistä.

Katso ohjeet

 

Bussit, junat ja ratikat Messukeskukseen

Messukeskus sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien keskellä, joten suosittelemme julkisen liikenteen käyttöä! Messukeskukseen pääset keskustasta raitiovaunuilla 7 ja 9 (huom. raitiovaunuissa ei enää myydä lippuja, joten osta lippu automaatista tai HSL:n sovelluksella). Kaikki lähi- ja kaukojunat  pysähtyvät Pasilan asemalla, josta pääset alikulkutunnelin kautta suoraan Messukeskukseen. Myös lentoasemalta on suora junayhteys Pasilaan. Pasilan asemalle kulkee lisäksi useita busseja, katso reitit ja aikataulut esim. www.reittiopas.fi.

Tekemistä ja nähtävää Helsingissä

Vinkit messumatkaan – helposti Pasilaan

Messupäivien yhteyteen on helppo liittää oheisohjelmaa Helsingin laajasta tarjonnasta. Ostokset, teatteri, taidenäyttely, risteily tai muu aktiviteetti kruunaa messumatkan. Yöpymismahdollisuuksia on tarjolla budjettivaihtoehdosta viiden tähden tasoon saakka.

Perinteiseen koko perheen messupäivään, lauantaihin, rakennetaan tarjontaa myös meidän tulevaisuuden maaviljelijöille. Lauantai-ilta ja sunnuntai on vielä käytettävissä perheen aktiviteetteihin. Näistä mahdollisuuksista tulee myös tietoa tänne lähempänä messua.

Katso mitä Helsingissä tapahtuu MaatalousKonemessujen aikaan!

Päivitetään myöhemmin…

Pohjoismaiden suurin ostoskeskus Tripla Messukeskuksen vieressä

Mall of Triplasta löydät saman katon alta yli 60 kahvilaa ja ravintolaa, kotimaiset ja kansainväliset brändit sekä hyvinvoinnin ja viihteen palvelut.­ Kyseessä­ on­ ohittamaton kohtauspaikka, jonne tullaan nauttimaan, ­kokemaan ­ja­ viettämään aikaa.­ Triplassa 250 liikettä, mikä tekee siitä Pohjoismaiden suurimman kauppakeskuksen.

Tervetuloa Helsingin uuteen sydämeen!

Mall of Tripla