Skip to content

Liput ja hinnat

MaatalousKonemessut 5.–7.11.2020.

Tapahtuma on avoinna to 9-19 ja pe-la klo 9-17

  • Pääsylippu ennakkoon 23 €
  • Messulippu ovelta 25 €
  • Messulippu jos et halua rekisteröityä 35 €
  • Ryhmälippu / hlö (min. 10 lippua) 15 €

Lapset alle 16 vuotta, voivat vierailla aikuisen seurassa tapahtumassa maksutta.

Osta lippu ja rekisteröidy helposti netissä!

Osta lippusi kätevästi netissä, rekisteröidy ja vältä jonot itse tapahtumassa. Lipunmyynti avataan myöhemmin. Seuraa viestintäämme.

Tulo-ohjeet

Osoite:
Messuaukio 1, 00520 Helsinki.

Eteläinen sisäänkäynti:
Messuaukio 1, 00520 Helsinki.

Messuparkki ja pohjoinen sisäänkäynti:
osoite navigaattoriin Ratapihantie 17.

Linja-autoparkkiin tulo:
osoitteesta Mäkelänkatu 72 (navigaattoriin Mäkelänkatu 70).

Bussit, junat ja ratikat Messukeskukseen

Messukeskus sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien keskellä, joten suosittelemme julkisen liikenteen käyttöä! Messukeskukseen pääset keskustasta raitiovaunuilla 7 ja 9 (huom. raitiovaunuissa ei enää myydä lippuja, joten osta lippu automaatista tai HSL:n sovelluksella). Kaikki lähi- ja kaukojunat (lukuun ottamatta Allegro-junia) pysähtyvät Pasilan asemalla, josta pääset alikulkutunnelin kautta suoraan Messukeskukseen. Myös lentoasemalta on suora junayhteys Pasilaan. Pasilan asemalle kulkee lisäksi useita busseja, katso reitit ja aikataulut esim. www.reittiopas.fi.

Henkilöautojen pysäköinti:
Messukeskuksen pysäköintitalossa Messuparkissa ja ulkoalueilla on 4 600 parkkipaikkaa aivan Messukeskuksen kyljessä. Messuparkki on kaikkien käytössä ja aina avoinna! Voit siis jättää autosi meille, viettää päivän messuilla, ja jatkaa matkaasi Pasilasta Helsinkiin vaikka junalla. Pysäköintimaksu 12 € oikeuttaa kertapysäköintiin yhden vuorokauden aikana. Pysäköinti maksetaan automaattiin vaikkapa jo saapumisvaiheessa tai sisällä lippukassalle, maksuvälineinä käteinen ja yleisimmät maksukortit (maksukortilla maksaessa ei tarvitse syöttää tunnuslukua). Pysäköinti invaliditunnuksilla on maksutonta.
Tesla-sähköautojen latauspisteet (20A 13,8 kW) sijaitsevat pysäköintitalon kerroksessa P2. Latauspisteitä on viisi, ja lataaminen on maksutonta. Pysäköinnistä peritään normaali pysäköintiveloitus.

Katso kartalta pysäköintipaikat

Vinkit messumatkaan – helposti Pasilaan

Messupäivien yhteyteen on helppo liittää oheisohjelmaa Helsingin laajasta tarjonnasta. Ostokset, teatteri, taidenäyttely, risteily tai muu aktiviteetti kruunaa messumatkan. Yöpymismahdollisuuksia on tarjolla budjettivaihtoehdosta viiden tähden tasoon saakka.

Perinteiseen koko perheen messupäivään, lauantaihin, rakennetaan tarjontaa myös meidän tulevaisuuden maaviljelijöille. Lauantai-ilta ja sunnuntai on vielä käytettävissä perheen aktiviteetteihin. Näistä mahdollisuuksista tulee myös tietoa tänne lähempänä messua.

Messukeskukseen pääset kätevästi kaikkialta Suomesta. Junalla pääset Pasilan asemalle, josta on vain n. 200 metrin kävelymatka Messukeskuksen pääoville. Bussille tuleville on tarjolla reittimatkojen lisäksi monipuolinen tarjonta ryhmämatkoja. Autoilla tuleville tarjolla on messukeskuksen 4500 autopaikkaa. Lentäen messumatka onnistuu pohjoisestakin alle parissa tunnissa. Lentoasemalta on myös suora junayhteys Pasilaan.

 

Katso mitä Helsingissä tapahtuu MaatalousKonemessujen aikaan!
Tapahtumat Helsingissä viikolla 46

 

Pysäköinti

Lue lisää

Nähtävyydet helsingissä

Lue lisää

Julkinen liikenne

Reittiopas