Tervetuloa näytteilleasettajaksi Suomen suurimpaan alan sisätapahtumaan 15.-17.11.2018

Tavoita maa- ja metsätalouden ammattilaiset sekä ulkoalueiden hoidon ja urakoinnin koneista ja laitteista kiinnostuneet ammattilaiset.

MaatalousKonemessut 2018 -näytteilleasettaja – tehosta näkyvyyttäsi mainospaikoilla!!

Katso alta mainospaikat ja hinnat. Kannattaa toimia pikaisesti, sillä parhaat vapaana olevat paikat menevät ensimmäisenä.

Mainospaikat

MaatalousKonemessujen käytössä on messukeskuksen päähallit 6 ja 7 sekä laajat ulkonäyttely ja koeajoalueet. Messukeskuksen 6- ja 7-hallit muodostavat yhtenäisen 33000 bruttoneliön nykyaikaisen näyttelytilan, jossa riittää korkeutta isoimmillekin koneille.

Messujen ulkonäyttely- ja koeajoalueet sijaitsevat näyttely- ja parkkihallin sekä pohjoisen sisäänkäynnin keskellä. Ulkoalueille pääsee suoraan näyttelyhallista. Kartat löydät tämän sivun alalaidasta.

Lisäksi oheisohjelmaa löytyy myös Messukeskuksen monipuolisista kokous- ja kongressitiloista.

Varaustilanne
  • Ensimmäistä kertaa järjestettävien MaatalousKonemessujen vastaanotto on ylittänyt kaikki odotukset. Messuille on jo ilmoittautunut alan suurimmat toimijat sekä suuri joukko pieniä ja keskisuuria näytteilleasettajia. Messuilla on jo nyt yli 200 yrityksen tuotteet ja palvelut esillä.
  • 98% sisätilojen näyttelytiloista on myyty jo, mutta hyviä osastoja on vielä tarjolla 6-50 neliön kokoluokissa. Ulkoalueilla vaihtoehtoja on vielä enemmän tarjolla, mutta sieltäkin paikkoja on varattu runsaasti. Nyt kannattaa olla nopea ja varata paikka tästä syksyn huipputapahtumasta.
Markkinointi
  • Messuja markkinoidaan kotimaan lisäksi Itämeren altaan alueelle. Kotimaassa markkinointia tehdään laajasti alan tärkeimmissä medioissa. Järjestäjäkumppanien (Agco Suomi, Agritek, Hankkija, Lantmännen Agro, NHK-keskus ja Turun Konekeskus) toimipisteissä messujen markkinointi käynnistyy keväällä.
Muista kutsua asiakkaasi tapahtuman iltatilaisuuteen!

Jatkoaika on kaikille avoin yhteinen kutsuvierastilaisuus torstaina 15.11. klo 17-19. Tilaisuus pidetään halleissa 6 ja 7. Kutsuvierastilaisuuteen ei ole tarjolla erillisiä lippuja, vaan kaikilla messulipun ostaneilla ja asiakaskutsun saaneilla on oikeus osallistua tilaisuuksiin. Kutsu tilaisuuteen omia VIP-kävijöitäsi! Muista myös varata osastotarjoilut ja lounaslipukkeet ajoissa.

Osastotarjoilut ja lounaslipukkeet

Lisätiedot

Leo Potkonen

leo.potkonen@messukeskus.com
puh: 045 665 8577

 

 

 

 

 

Messuilla on tarjolla runsaasti myös ulkonäyttelytilaa. Katsotaan yhdessä millainen paketti rakennetaan teille

Näyttelytilan hinnat

Koko                         Hinta/m²

1-19 m²                     92 €
20-49 m²                  82 €
50-99 m²                  72 €
100-299 m²              62 €
300-999 m²              52 €
1000-1499 m²          42 €
Yli 1500 m²  ylittävistä kysy tarjous!

Hintoihin lisätään näkyvyys- ja ympäristömaksu 370 € sekä voimassa oleva ALV.

Kartat

Katso 3D karttaa Katso hallikarttaa

Ulkoalueet

Rakennusaikataulut

Lue lisää

Messujen viralliset kumppanuusjulkaisut

Maaseudun Tulevaisuuden 7.11. numeron välissä toteutetaan MaatalousKonemessujen teemaliite. Käytännön Maamiehen messuluettelonumero ilmestyy 9.11. Katso julkaisujen mediakortit alta ja varaa oma näkyvyytesi!

Varaa ilmoitustilasi messujen teemaliitteestä Varaa ilmoitustilasi messujen näyttelyoppaasta

 

Logot ja Bannerit

katso ja lataa

 

Kirjaudu eMessukeskukseen

Kirjaudu