MaatalousKonemessut 2018 -näytteilleasettaja – tehosta näkyvyyttäsi mainospaikoilla!!

Katso alta mainospaikat ja hinnat. Kannattaa toimia pikaisesti, sillä parhaat vapaana olevat paikat menevät ensimmäisenä.

Ratapihantien jättiscreen näkyy kaikille
Messukeskuksen pysäköintialueen risteyksessä sijaitseva yli 20-neliöinen, kaksipuoleinen näyttö näkyy paitsi messuille tulijoille myös junamatkailijoille ja lähialueen autoilijoille. Mainoksesi näkyy vähintään 50 kertaa tunnissa.

Hinta näytteilleasettajille: 1500 € + alv.

Ohjaa hallin ovelta osastolle

Lattiatarrat hallien ovien syvennyksessä ohjaavat messuvieraat osastollesi. Syvennyksiä on yhteensä 8 kpl (4 kpl halliin 6/7 ja 4 kpl halleihin 1-3). Lattiatarroja myydään maksimissaan 2 kpl / sisäänkäynti. Koko: 1,8 x 2,5m

Hinta näytteilleasettajille: 1000 € / tarra + alv (sisältää tuotannon valmiista aineistosta ja kiinnityksen).

Mainonta wc-näytöillä
Näytöt sijaitsevat ala- ja ylägallerian välisissä suurissa WC-tiloissa (2 kpl) sekä eteläisen sisäänkäynnin WC-tiloissa (2 kpl). Mainoksesi näkyy jokaisella näytöllä vähintään 50 kertaa tunnissa.

Hinta näytteilleasettajille: 500 €+ alv.

Sisätilojen jättiscreenit

Kaksi massiivista mainoscreeniä tavoittavat kaikki tapahtuman kävijät. Näytöt sijaitsevat Messukeskuksen alagalleriassa ja eteläisen sisäänkäynnin yhteydessä. Mainoksesi näkyy vähintään 50 kertaa tunnissa.

Hinta näytteilleasettajille: 2500 € + alv.

Näy nettisivuilla näyttävämmin

MaatalousKonemessujen nettisivuilla vieraillaan aktiivisesti marraskuussa ja erityisesti messuviikolla. Vahvista yrityksesi näkyvyyttä varaamalla näyttävä paraatipaikka (980 x 400 px) sivun ylälaidasta. Mainostajia voi olla enintään viisi.

Hinta näytteilleasettajille: 1000 € + alv.

Messuaukion valotaulu mainospaikkana

Eteläisen sisäänkäynnin yhteydessä oleva sähköinen mainostaulu huomataan jo kaukaa. Se näkyy hyvin myös kaikille Messukeskuksen ohikulkijoille. Mainoksia myydään maksimissaan viidelle yritykselle, joten mainoksesi näkyy vähintään 50 kertaa tunnissa.

Hinta näytteilleasettajille: 1000 € + alv.

Sähköiset näytöt huomataan

Sisätilojen sähköiset opastenäytöt tarjoavat näyttävää mainostilaa. Voit hyödyntää myös liikkuvaa kuvaa. Näyttöjä on yhteensä neljä: ne sijaitsevat eteläisen sisäänkäynnin naulakon yläpuolella ja pohjoisella sisäänkäynnillä lipunmyynnissä ja alagalleriassa. Mainoksesi näkyy vähintään 50 kertaa tunnissa.

Hinta näytteilleasettajille: 2000 € + alv.

Lattiatarrat ohjaavat osastolle

Lattiatarroilla saat lisänäkyvyyttä ja ohjaat asiakkaat osastollesi. Tarrat voidaan sijoittaa johdattamaan asiakkaat jo ulko-ovelta osastollesi. Tarroja voi sijoittaa myös messuhalleihin ja muihin tiloihin.

Hinta: Vaihtelee tarrojen määrän ja koon mukaan. Kysy tapahtuman myyntipäälliköltä lisätietoja.

Flyer-jakelulla tehoa markkinointiin

Esitteiden, give away -tuotteiden tai flyereiden jakaminen sisäänkäynneillä ja näyttelyalueella on tehokas tapa saada näkyvyyttä ja houkutella kävijät osastollesi.

Hinta näytteilleasettajille:
alkaen 1500 € + alv.

Ravintoloiden sähköisillä näytöillä lisänäkyvyyttä

Ravintolamaailman näytöillä saat kävijöiden huomion. Käytössäsi on viisi näytöä, joiden koko on 1080 x 1920 px. Mainoksia myydään vain kahdelle yritykselle / tapahtuma.

Hinta näytteilleasettajille: 2000 € + alv .

Videopaketti toteutettuna ennen messuja, aikana ja jälkeen

MaatalousKonemessujen kumppani toteuttaa tervetuloa osastollemme -haastattelun ennen messuja, kuvaa osastoa messujen aikaan ja myös messujen jälkeen. Jakelu Messut.TV:ssä ja asiakkaan omissa kanavissa.

Hinta: 1790 € + alv.

Lue lisää >>

.

Kysy lisää ja ideoidaan yhdessä!

Leo Potkonen

Leo Potkonen

045 665 8577

leo.potkonen@messukeskus.com