Skip to content

AGRI-INNO PALKITSEE MAATALOUSALAN INNOVAATION

 

Hae mukaan viimeistään 30.9.!

 

 

Agri-INNO -palkinto

Agri-INNO-palkinto jaetaan joka toinen vuosi MaatalousKonemessujen yhteydessä henkilölle, ryhmälle, yhteisölle tai yritykselle, joka on kehittänyt innovaation, joka tuo maataloustoimialalle positiivista imagoa ja josta voi kehittyä kansainvälisestikin merkittävä tuote tai palkinto

jätä ehdotuksesi

Suomen Messusäätiön 5000 euron suuruinen Agri-INNO-palkinto jaetaan maataloustoimialan innovaatiolle nyt toista kertaa MaatalousKonemessuilla. Palkinnon saajaa voi ehdottaa 30.9.2020 asti. Nyt jos koska kaikki tuoreet innovaatiot ovat tervetulleita.

Agri-INNO-palkinto jaetaan joka toinen vuosi MaatalousKonemessujen yhteydessä henkilölle, ryhmälle, yhteisölle tai yritykselle, joka on kehittänyt innovaation, joka tuo maataloustoimialalle positiivista imagoa ja josta voi kehittyä kansainvälisestikin merkittävä tuote tai palkinto.

Palkinnonsaajan valitsee raati, jossa on edustajat MTK:sta, Työtehoseurasta, ProAgriasta ja MaatalousKonemessujen kehitysryhmästä. Palkinto jaetaan 5.11.2020 Messukeskuksessa Helsingissä.

Raati ottaa arvioinnissa otetaan huomioon muun muassa seuraavia asioita:

  • Palkinnon saaja on toiminnallaan ja asiantuntemuksellaan edistänyt innovaation syntymistä tai kehittänyt innovaation, josta on mahdollista kehittää merkittävä tuote tai palvelu.
  • Innovaatio on edistänyt toimialan tuottavuutta tai kestävää kehitystä.
  • Palkinnon saaja on tehnyt innovaatiota tunnetuksi kotimaassa ja ulkomailla.

Tänä vuonna voittaja saatetaan päättää messuilla tehtävien lyhyiden esittelyjen perusteella. Loppusuoralle tässä tapauksessa valittaisiin enintään viisi innovaatiota. Ehdotukset perusteluineen voi lähettää 1.5. – 30.9.2020 lomakkeella, joka löytyy verkkosivulta www.maatalouskonemessut.fi.

Raati:

Raati valitsee palkinnonsaajan lähetettyjen ehdotusten perusteella. Vuonna 2020 raatiin kuuluvat toiminnanjohtaja Jyrki Wallin Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK:sta, toimitusjohtaja Harri Mäkivuokko ProAgria Keskusten Liitosta, toimitusjohtaja Juha Ojala Työtehoseurasta ja puheenjohtaja Risto Varis MaatalousKonemessujen kehitysryhmästä.

jätä ehdotuksesi

Agri-INNO 2018 -palkinto myönnettiin GrainSenselle, joka on kehittänyt kädessä pidettävän viljalaatua analysoivan mittalaitteen.