Skip to content

MaatalousKonemessut

15.-17.11.2018, Messukeskus Helsinki

Helpotusta vaativaan maataloustyöhön – myös tulevaisuudessa

MaatalousKonemessuilla viljelijöillä on ainutlaatuinen tilaisuus tutustua kaikkien aikojen laajimpaan työkonevalikoimaan. Tapahtuma on erityisen merkittävässä asemassa myös meille NHK:lla, sillä aloitimme marraskuun alussa yhteistyön itävaltalaisen Pöttingerin kanssa.

Pöttingeristä olemme löytäneet oikean yhteistyökumppanin, jonka kanssa voimme varmistaa asiakkaillamme parhaat välineet kustannustehokkaan ja taloudellisen tuotannon aikaansaamiseksi pitkälle tulevaisuuteen. Yhteistyön aloitus on käynyt helposti ja luonnollisesti, sillä perheyhtiöinä molempien yritysten arvomaailmat ovat samankaltaiset. Tämä on tehnyt kommunikoinnista vaivatonta alusta saakka.

Pöttinger-työkoneet ovat loistava esimerkki innovatiivisista tuotteista, joiden suunnittelussa otetaan huomioon asiakaspalaute sekä erilaiset työolosuhteet, joissa koneita käytetään. Nämä laatukoneet täydentävät erinomaisesti nykyistä tuotevalikoimaamme.

Esittelemme Pöttingerin koneet ensimmäistä kertaa messuosastollamme 6M2. Nähtävillä on laaja valikoima erilaisia konekokonaisuuksia valmistajan koko tuotevalikoimasta. Paikalla on lähes koko henkilökuntamme, jonka puoleen voit kääntyä missä vain maatalouteen liittyvissä asioissa.

Olemme yrityksemme alkuajoista saakka keskittyneet helpottamaan vaativaa maataloustyötä suomalaisilla maatiloilla. Alun perin Onni Korhonen perusti NHK:n valmistamaan patentoimiaan paalinkäärimiä. Alkuperäisestä liikeideasta luovuimme kuitenkin vuonna 1998 myydessämme käärinten tuotanto-oikeudet Kvernelandille. Tämän jälkeen olemme keskittyneet maatalouskoneiden maahantuontiin ja myyntiin sekä tarjoamaan asiakkaillemme laajat varaosa- ja huoltoverkoston palvelut koko Suomessa.

Koemme tärkeänä, että työkonemyyjä ei pelkästään myy koneita vaan kulkee asiakkaan mukana koko koneen käyttöiän. Näin voidaan huolehtia koneen toiminnasta ja varmistaa loppukäyttäjän palvelu pitkälle tulevaisuuteen. Kun asiakas saa ostamaansa koneeseen käyttöopastuksen, varmistetaan tällä koneiden oikeat säädöt ja perehdytetään asiakas ostamaansa koneeseen jo ennen käyttökauden alkua. Varaosa- ja huoltotoimintojen ansiosta viljelijä pääsee jatkamaan töitä nopeasti myös mahdollisessa konerikkotilanteessa.

Tänä päivänä tuotevalikoimaamme kuuluu perinteisten työkoneiden lisäksi muun muassa Lely-lypsyrobotit, Gilles-bioenergiajärjestelmät, Robora-pihattorakentaminen sekä JCB Agri -koneet.
Toiminnan perusidea on kuitenkin pysynyt muuttumattomana. Meitä ohjaa ajatus siitä, että kaikkien valintojemme ja toimintamme on tuotava aitoa lisäarvoa asiakkaillemme ja helpotettava raskasta työtä maatiloilla.

Oskari Korhonen
NHK-Keskus Oy