Skip to content

Tervetuloa osastollemme 15.-17.11.2018.

Täältä löydät tarkempaa tietoa tarjonnastamme messuilla. Tutustu messuilla koeajettaviin traktoreihimme ja messutarjontaamme! Löydät meidät osastoilta 6a80, 7d101.
Tarkempaa tietoa Hankkijasta löydät nettisivuiltamme

 

Tuomme messuille pienet ja suuret uutuudet

Tuomme messuille monipuolisen kattaukset maatalouskoneita muun muassa John Deeren, Väderstadin, Amazonen ja Manitoun valikoimasta.

John Deeren kaikkiin 6R-mallisarjan traktoreihin on nyt saatavilla CommandPro-hallintakahva. Innovatiivisella kahvalla voi ohjata traktorin voimansiirtoa, hydrauliikan toimintoja, nostolaitteita, automaattiohjausta, päisteautomatiikkaa ja Isobus-työkoneita.
Laajennetussa John Deeren polttoainetakuuohjelmassa on mukana 6-sylinteriset 6R traktorit (7R ja 8R-traktoreiden lisäksi) ja takuu koskee siirtoajon lisäksi nyt myös työajoa. John Deeren S700-sarjan rumpupuimurissa on Gen4-hallinta CommandPro-ajokahvalla ja pitkälle viety säätöautomaatio, jotka helpottavat kuljettajan työtä ja parantavat puinnin tehokkuutta. ActiveYield-vaaka-anturit kalibroivat satomittauksen automaattisesti.

Väderstad Spirit Combi -kylvölannoittimessa on uusi hydrauliikka ja E-control-ohjausjärjestelmä, jotka helpottavat käyttöä ja mahdollistavat täsmäviljelyjärjestelmien hyödyntämisen väylätekniikan avulla. Ferox-äkeisiincesitellään uusi Tiller-tyyppinen jälki-ies, jossa on tasainen työjälki ja erittäin hyvä läpäisevyys perinteisiin jousipiikkiäkeisiin verrattuna. Osastolla on myös kokeiltavana
tuore Väderstadin AR-applikaatio.

Amazonen hinattavien ruiskujen suunnannäyttäjä, UX00-mallisto, korvaantuu UX01-mallistolla, joka on jo voittanut Machine of the Year –palkinnon. Uusi mallisto tarjoaa mm. AmaSwitch- ja AmaSelect-suutinkohtaisen lohkoautomaation sekä markkinoiden suurimman ja tehokkaimman kemikaalintäyttöastian. Mallistoon tullaan myöhemmin esittelemään myös innovatiiviset aktiivinen ContourControl-puomisto-ohjaus sekä aktiivinen heilunnanvaimennusjärjestelmä SwingStop.

Manitoulla on ensiesittelyssä upea MLA-T kuormaaja portaattomalla vaihteistolla, joka soveltuu moniin maatalouden ja kiinteistöhuollon
töihin.

Kotimaisista uutuuksista löytyy paljon nähtävää mm. upea kaksoiskiekkovantaistolla varustettu Junkkari W700-kylvölannoitin ja Ala-Talkkarin innovatiivinen SL 5000 hinattava hiekoitin. Antti Ultima -palvelu tuo viljankäsittelyn tulevaisuuden tähän päivään ja Agronic WR600 etukarhotin esittelee uuden työleveyden klassikolle.

 

Osallistu traktorien koeajoon