Skip to content

Tervetuloa osastollemme 15.-17.11.2018.

Täältä löydät tarkempaa tietoa tarjonnastamme messuilla. Tutustu messuilla koeajettaviin traktoreihimme ja messutarjontaamme! Löydät meidät osastolta 6m2.
Tarkempaa tietoa NHK-Keskuksesta löydät nettisivuiltamme

Pöttinger ja poikkeuksellisen paljon uutuuksia

Esittelemme messuilla runsaasti maidontuotannon uutuuksia Lelyltä. Tuttuun tapaan mukana ovat myös brittimerkki JCB:n koneet. Saksalaista laatua edustavat Strautmannin noukinvaunut, tarkkuuslevittimet ja nyt myös uutena Suomessa merkin seosrehuvaunut.

Pöttingerin messuilla nähtävä laaja tuotevalikoima kattaa kaikki tarvittavat heinäkoneet, mukaan lukien pyöröpaalaimet ja noukinvaunut sekä laajalti maanmuokkauskoneita kyntöauroista kylvökoneisiin.

Suomen ensi-iltansa saavat myös kuluvana syksynä valikoimaamme tulleet DCM:n laadukkaat lannoitteen pintalevittimet. Valmistaja on juuri julkaissut uudet levitinmallisarjat, S24 ja M42.

70-vuotisjuhlavuottaan viettävä Lely on julkistanut kuluvana vuonna uutuustuotteita toisensa perään. Näistä messuosastomme odotetuin uutuus on keväällä lanseerattu, suuren suosion saanut Lely Astronaut A5 -lypsyrobotti, joka myös voitti hopeaa vuoden 2018 Uutuustuotekilpailussa.

Esittelemme messuilla ensimmäistä kertaa Suomessa Lelyn uudistetut Vector automaattiset tuotteet, jotka ovat ruokintajärjestelmä, Juno automaattinen rehunsiirtäjä ja Luna-karjaharja.

 

Osallistu traktorien koeajoon