Skip to content

Tervetuloa osastollemme 15.-17.11.2018.

Täältä löydät tarkempaa tietoa tarjonnastamme messuilla. Tutustu messuilla koeajettaviin traktoreihimme ja messutarjontaamme! Löydät meidät osastoilta Ub10, 6g80.
Tarkempaa tietoa Agritek Oy:stä löydät nettisivuiltamme

Koneuutuudet ja koko maan myyntiverkoston palveluhenkilöstö messuilla

Esittelemme MaatalousKonemessuilla traktoreiden, puimureiden ja ajosilppureiden lisäksi laajan työkonevalikoiman unohtamatta varaosia, voiteluaineita ja tarvikkeita. Ennakkomyynnissä on uutena tuoteryhmänä ensimmäistä kertaa New Holland -maanrakennuskoneet.

Case IH -traktoreissa suurin uutuus on Maxxum 24×24 ActiveDrive 8 -vaihteisto, jossa on tarjolla 8 Powershift-vaihdetta kolmella päällekkäin limittyvällä alueella. Vahvan limityksen ansiosta traktori tarjoaa maksimitehot ja väännöt monipuolisesti erittäin laajoilla nopeusalueilla.

New Holland esittelee messuilla minikaivinkoneet, kompaktit pyöräkuormaajat, raskaammat pyöräkuormaajat sekä traktorikaivurit. Materiaalin käsittely ja kuormaaminen vaatii maatiloilla tehokasta erikoiskalustoa, mutta käyttötarve voi olla yhtä lailla erikoisviljely, pihojen ja viheralueiden hoito sekä karjatilojen päivittäiset rutiinit. Traktoriuutuutena New Hollandilta nähdään kaksoiskytkimeen perustuva Dynamic Command -vaihteisto. Sen tärkein ominaisuus on kokoluokassa ainutlaatuinen 8-portainen Powershift. Uusi vaihteisto tuo mukanaan lukuisia ominaisuksia, joista on todellista hyötyä käytännön töissä.

Kvernelandin uutuus messuilla on hinattava 2600- 3200 litran iXtrack T3 -ruisku, jonka runko on koottu niittaamalla uusimman trendin mukaisesti. Puomiston vinosuunnikasripustuksen muotoilu yhdessä rungon kanssa sallii pyörille 32 asteen kääntökulman ja 3,6 m kääntösäteen. Koneessa on markkinoiden pienimmät nestejäämät – mikä kertoo nestejärjestelmän suunnittelusta. Myös ISOBUS-ohjelmisto on uutta sukupolvea.

Uudessa Kverneland Turbo -kultivaattorissa on leveälehtinen, erittäin jäykkä joustopiikki, joka säilyttää työsyvyytensä ja samalla murustaa maata tehokkaasti. Kverneland 5087MN on äärimmäisen keveä 9 m:n perhosniittomurskain kilpailukykyiseen hintaan. Se tuo ratkaisun isojen tilojen korjuuketjun yleisimpään pullonkaulaan, niittokapasiteettiin. Muuta niittoteknologiaa edustaa palkittu Race Car Suspension  konsepti, jolla on todettu olevan merkittävä vaikutus niiton sujuvuuteen.

 

Osallistu traktorien koeajoon