Skip to content

Tervetuloa näytteilleasettajaksi MaatalousKonemessuille 2024!

Aukioloajat

To 17.10.2024 klo 9-17
Pe 18.10.2024 klo 9-17
La 19.10.2024 klo 9-16

emessukeskukseen Näyttelyopas mediakortti - hyödynnä näkyvyys Rakennusaikataulut ja sisäänkäynnit Ajokartta ja koneiden varastointi

 

SISÄLLYSLUETTELO

Heinäkuussa

Tarkista laskutustiedot

Tarkista laskutustiedot tilausvahvistuksesta ja ilmoita mahdolliset korjaukset osoitteeseen yrityspalvelu@messukeskus.com 30.7.2024 mennessä.

Huomioi, että laskun lähetyksen jälkeen tehtävistä muutoksista laskutustietoihin veloitetaan erillinen laskutuslisä.

Varaa majoitus etuhintaan

Majoitu mukavasti tapahtuman aikana Messukeskuksen yhteydessä sijaitsevassa Holiday Inn Helsinki – Expo -hotellissa. Näytteilleasettajana saat huoneesi erikoishintaan, 11 prosentin alennuksella päivän hinnasta!

Tee huonevaraus ajoissa, sillä hotelli on erittäin suosittu tapahtumien aikaan!

Lue lisää ja tee varaus

Elokuussa

Suunnittele ja tilaa osastolle tarvittavat rakenteet ja kalusteet

Hinnoittelumme perustuu hintajaksoihin. Mitä aikaisemmin teet tilauksia, sitä edullisemmin saat osastollasi tarvitsemasi tuotteet ja palvelut ja varmistat tuotteiden saatavuuden. Suunnittele ja tilaa osastolle tarvittavat rakenteet ja kalusteet eMessukeskuksesta kohdasta Tilaa tuotteita ja palveluita. Kun teet tilaukset 5.9.2024 mennessä, saat tuotteet edullisemmin. Säästä ja tilaa ennakkoon!

  • 6.9.2024 hinnat nousevat 20 %
  • 27.9.2024 hinnat nousevat 50 %
  • 10.10.2024 hinnat nousevat 100 %

Lisätietoja: osastopalvelut@messukeskus.com

Messukeskuksen rakentamisohjeet

Tilaa design osastosuunnittelu ja -toteutus tai valmis osastoratkaisu

Voit tilata kauttamme osastosuunnittelun tai valita omaan tarpeeseesi sopivan vaihtoehdon kolmesta valmiista osastomallistosta. Osastopakettiemme rakenne- ja alustamateriaaleissa valmiiksi huomioituna uudelleenkäytettävyys sekä valaistuksessa energiatehokkuus.

Tutustu ja tilaa

Logistiikka

Messuille on mahdollista toimittaa koneita ennakkologistiikka-alueelle 10.10.2024 klo 8 alkaen.

Varastotila on varattava ennakkoon Niemi tapahtumapalvelut, p. 020 554 5670, expo@niemi.fi.

Alueella on käytössä ajoramppi. Alueella on tarjolla Niemen normaalien logistiikkapalveluiden lisäksi traktori- ja pyöräkuormaajapalvelu lastien purkamiseen rekoista. Traktori- ja pyöräkuormaajapalvelun suhteen kyselyt Isto Sallinen, 050-372 8304, isto.sallinen@hankkija.fi. Palveluiden laskutus Messukeskus kautta.

Koneiden sisäänajo-aikataulut lisätään myöhemmin tänne.

Lue lisää täältä

Koneiden pesupaikat

Itsepalvelu pesumahdollisuus ulkona hallin 6 edustalla (Kärcherin kuumavesipesurit 4kpl) ma 14.10. klo 10 – ke 16.10. klo 17.45.

Ennakkotilauksella mahdollista tilata pesupalveluita myös ennakkologistiikka-alueelle 10.10.-16.10.2024 väliselle ajalle. Kyselyt ja tilaukset markku.aho@piceno.fi, 04560259991

 

Omat tilaisuudet -kokoustilat

Helsingin Messukeskuksella on useita mahdollisuuksia omien kokousten järjestämiseen MaatalousKonemessujen aikaan. Kokoustiloja löytyy monen eri kokoisia erilaisiin tarpeisiin.

Kokoustilavaraukset ja tiedustelut: Messukeskus Events & Congresses, sales@messukeskus.com.

Lisätietoja kokoustiloista täällä

MaatalousKonemessut tarjoavat kävijöitä edustaville yhdistyksille veloituksetta kokoustilaa 1-2 tunnin kokoontumisiin tapahtuman aikana. Varmista oman tilaisuutesi veloituksettomuus etukäteen leo.potkonen@messukeskus.com. Kerro viestissä, mihin tarkoitukseen tila on tulossa, mikä on henkilömäärä ja mikä on aikatoiveenne.​

Päivitä yritysprofiilisi

Päivitä yritysprofiilisi eMessukeskuksessa kohdasta Markkinoi osallistumistasi viimeistään maanantaina 7.9.2024 ja varmista näkyvyys kävijöille tapahtumassa jaettavassa messuinfossa.

Ohje yritysprofiilin päivittämiseen

Ilmoita alanäytteilleasettajat

Ilmoita yhteisosastollenne tulevat alanäytteilleasettajat eMessukeskuksen kautta kohdassa Alanäytteilleasettajat viimeistään maanantaina 7.9.2024, ja varmista näkyvyys kävijöille tapahtumassa jaettavassa messuinfossa. Alanäytteilleasettajat saavat oman yrityskohtaisen tilin ja omat tunnukset eMessukeskukseen.

Alanäytteilleasettajista veloitetaan rekisteröintimaksu tapahtumakohtaisten osallistumisehtojen mukaan. Tässä tapahtumassa alanäytteilleasettajien rekisteröintimaksu on 430 € + alv.

Kutsu kävijöitä messuille

MaatalousKonemessuilla on käytössä kätevä sähköinen eKutsu, joka mahdollistaa kutsun lähettämisen kerralla vaikka sadoille asiakkaille, voit myös tarvittaessa lähettää eKutsuja kerralla monta kappaletta yhdelle vastaanottajalle. Käytäthän vain ajantasaisia rekistereitä, joihin ole saanut vastaanottajilta markkinontiluvan.
Lisäksi käytössä on perinteisiä painettuja kutsukortteja. Kävijät voivat rekisteröityä tapahtumaan saamallaan koodilla jo ennakkoon tapahtuman verkkosivuilla, tai tapahtuman aikana sisäänkäynneillä. Ennakkoon rekisteröitymällä pääsee sujuvasti sisään ilman mahdollista jonottamista sisäänkäyntien rekisteröintipisteillä. Kävijät tulostavat rekisteröityessään rintakortin, jolla he pääsevät messuille kaikkina messupäivinä (rintakortin saa tarvittaessa tulostettua myös Messukeskuksen sisäänkäynneillä).

Ilahduta asiakastasi kutsumalla hänet veloituksetta messuille! Koodit ohittavat maksullisuuden, joten asiakkaasi pääsee veloituksetta tapahtumaan. Kutsukoodit ovat kertakäyttöisiä. Rekisteröidyttyään tapahtumaan asiakkaasi pääsee samalla rintakortilla messuille joka päivä.

Löydät eKutsu-työkalun ja ohjeet näytteilleasettajien eMessukeskus-palvelusta kohdasta Kutsu asiakkaasi.

eKutsun käyttöohjeetemessukeskukseen

Osastoon sisältyy 5 kpl veloituksettomia kutsuja. Ylimenevistä kutsuista laskutetaan 12 € + alv / kutsu, vain käytettyjen kutsujen mukaan.

Painetut kutsukortit tulee tilata erikseen eMessukeskuksesta 18.9.2024 mennessä.

Voit tilata painettuja kutsukortteja myös omalla yritysnimelläsi. Kun teet tilauksen eMessukeskuksessa viimeistään 18.9.2024 , saat kutsut käyttöösi hyvissä ajoin ennen messuja. Tarkistathan eMessukeskuksessa profiilisivun hallinnasta oman yrityksesi nimen, ettei lippuun tulostu vahingossa yrityksenne laskutusnimi. Muokkaa tarvittaessa tietojasi ennen lipputilausta.

 

Ilmoita yrityksenne uutuustuote mukaan kilpailuun

Palkitut uutuustuotteet julkaistaan MaatalousKonemessujen verkkosivuilla sekä Koneviestissä. Lisäksi uutuustuotekisaan ilmoittautuneita tuotteita nostetaan Käytännön Maamiehen yhteydessä julkaistavassa messuoppaassa. Voittajat uutisoidaan Suomalaisessa Maaseudussa ja esitellään myös Käytännön Maamiehessä myöhemmin.

Yritykset voivat ilmoittaa uutuustuotteitaan 1.9.2024 asti.

Ilmoittautuminen avataan myöhemmin.

Syyskuussa

Toimita otsalautateksti tai logo

Jos olet ostanut osastoratkaisun otsalaudalla, muistathan toimittaa otsalautatekstin tai logon osoitteeseen graphics@messukeskus.com viimeistään 12.9.2024. Tämän jälkeen tulleista muutoksista veloitamme normaalin hinnaston mukaisesti.

Aineisto-ohje

Hyödynnä tapahtuman logot ja bannerit omissa markkinointikanavissasi

Muista kertoa osallistumisestasi ja messuilla esillä olevista uutuuksistasi omissa markkinointi- ja viestintäkanavissasi kuten somessa. Voit käyttää tapahtuman logoja, bannereita ja kuvia markkinoidaksesi tapahtumaosallistumistasi.

Mediapankki Markkinoi osallistumistasi

 

Ilmoita osasto-ohjelmasta

Onko osastollanne ohjelmaa messujen aikana? Ilmoita ohjelmasta eMessukeskuksessa kohdassa Ohjelma niin se julkaistaan tapahtuman nettisivuilla ja saat ilmaista näkyvyyttä ohjelmallenne.

Huomioi median edustajat, bloggaajat ja somevaikuttajat

Muista kontaktoida toimittajia ja vaikuttajia aktiivisesti ja kutsua heitä osastollesi. Julkaise tiedotteet eMessukeskuksen kautta kohdassa Markkinoi osallistumistasi ja toimita printtiversiot lehdistökeskukseen, joka on avoinna tapahtuman aukioloaikoina. Toimittajat tunnistat messuilla PRESS-rintamerkistä ja somevaikuttajat sekä bloggaajat CONTENT CREATOR -rintamerkistä.

Messuille osallistuu runsaasti mediaa. Kerro tapahtuman tiedottajalle, jos osastollasi on uutuuksia, esiintyjiä, ohjelmaa, mediaa kiinnostavaa ohjelmaa tai tiedotustilaisuuksia. Näin vältytään päällekkäisiltä tilaisuuksilta.

Tiedottaja Teija Armanto, puh. +358 50 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com

 

Ehdota Agri-INNO-palkinnonsaajaa

Maataloussektorin innovaatiopalkinto AGRI-INNO on Suomen Messusäätiön 10 000 euron arvoinen tunnustuspalkinto. Se jaetaan vuosittain MaatalousKonemessujen tai KoneAgrian yhteydessä. Palkinto voidaan antaa suomalaiselle henkilölle, ryhmälle, yhteisölle tai yritykselle, joka on kehittänyt innovaation (tuote, palvelu, toimintamalli), joka tuo maataloustoimialalle positiivista imagoa ja josta voi kehittyä kansainvälisestikin merkittävä tuote tai palvelu. Ehdota palkinnonsaajaa 30.9.2024 mennessä.

Lisätietoja julkaistaan myöhemmin.

Lokakuussa

Ilmoita aamu- ja iltatilaisuuksista

Ilmoita 1.10. mennessä tapahtuman tuottajalle (sähköpostitse osoitteeseen noora.sormunen@messukeskus.com), mikäli järjestät osastollasi aamu- tai iltatilaisuuksia messujen virallisten aukioloaikojen ulkopuolella.

Tarjoamme mahdollisuuden jatkoaikaan torstaina 13.10. ja perjantaina 14.10. klo 17.00-19.00 ilman lisäveloitusta! (muut ajat erillisellä veloituksella).

 

Rakennus- ja näyttelyaikaiset kulkuluvat

Voit lähettää kulkuluvat kätevästi messutiimisi jäsenien sähköpostiin tai matkapuhelimeen eMessukeskuksen kautta. Lähetä kulkulupia -työkalu löytyy eMessukeskuksesta tapahtuman työtilasta.

Kulkuluvan saaja voi printata sen etukäteen sähköpostissa olevan linkin kautta tai tulostuksen voi tehdä myös Messukeskuksen sisäänkäynneillä tai Messutoimistossa. Voit luoda tarvitsemasi määrän kulkulupia.

Näytteilleasettajan kulkulupa on osastosi messuaikaista henkilökuntaa varten. Lupa on henkilökohtainen ja voimassa messujen rakennus-, tapahtuma- ja purkuaikoina. Kulkulupa on pidettävä esillä tapahtuman aikana ja se oikeuttaa sisäänpääsyyn näytteilleasettajien taukotilaan ja ostoetuihin (mm. näytteilleasettajalounas ja edut Compass Groupin kahviloissa). Rakentajan kulkulupa on voimassa messujen rakennus- ja purkuaikoina. Rakentajan kulkulupa on maksuton.

Messukeskuksen sisäänkäynneiltä ja Messutoimistosta saa rintakorttitaskuja kulkulupia varten.

sähköisen kulkuluvan lähettämisohjeet

Huolehdi oman osastosi turvallisuudesta

Älä jätä arvotavaroita esille, kun messupäivä päättyy. Huolehdi vakuutuksista ja mieti, tarvitsetko lisävarustusta, esimerkiksi vitriinejä, lukitusta tai turvavaijereita tietokoneille tai näytöille.

Meillä on valmius huolehtia myös osastosi erityisistä turvallisuustarpeista. Näissä palvelutarpeissa sinua auttaa turvallisuuspalvelukumppanimme Securitas. Turvallisuuspalveluihin voit tutustua eMessukeskuksen Tuotteet ja palvelut -sivuilla. Valitse ensin tapahtuma ja tämän jälkeen tuotekategoria Osastopalvelut ja sen alta Turvallisuus.

Pysäköinti

Koko Messukeskuksen alue on maksullista pysäköintialuetta, myös sisätilan messuhallit. Pysäköinti on ilmainen tunnin (60 min) lastaus-, rakennus- ja purkutöihin. Alle 60 min alueella ollut tavarantuoja voi ajaa ulos alueelta maksamatta pysäköinnistä. Jos tavaran purkaminen vie enemmän kuin 60min, tulee maksaa pysäköintimaksu. Muistathan ajaa ulos samaa reittiä kuin tulit, jotta puomiton Autopay-pysäköintijärjestelmä rekisteröi auton. Pysäköinnin laskutuksesta vastaa EuroPark

Katso hinnat ja lue lisää pysäköinnistä

Messutoimisto

Messutoimisto palvelee tapahtuman rakennus- ja aukioloaikoina näytteilleasettajia ja rakentajia mm. osastotilausten osalta.

Katso aikataulut ja sisäänkäynnit

Ravintolapalvelut – Tilaa osastotarjoilut ja lounaslipukkeet

Messukeskuksen ravintolapalveluiden takaa löytyy Pohjois-Euroopan johtava ravintolatoimija Noho Partners Oyj, jonka Restaurants & Event Catering takaa laadukkaat ravintolapalvelut kaikkialle sinne, missä kulloinkin tapahtuu. Gaalat, juhlat, kokoukset, tapahtumat ja tietysti messut sijoittuvat eri puolelle hallia – niin myös meidän ravintolamme ja cateringimme.

Osastotarjoilut
Yritysasiakkaiden on mahdollista tilata etukäteen tarjoiluita messuosastolleen verkkokaupan kautta. Yritysasiakkuuden voimme myöntää suomalaisille yrityksille.

TÄYTÄ YRITYSASIAKKUUSHAKEMUS TÄÄLTÄ

Mikäli haluat tilata osastotarjoiluita ilman yritysasiakkuutta tai yrityksellä ei ole suomalaista y-tunnusta, voit olla yhteydessä Noho Partnersiin osoitteessa messukeskus@noho.fi

Osastotarjoiluja tilattaessa muistathan miettiä myös kalustetarpeet
Ravintolapalveluiden myynti auttaa kalustetarpeiden suunnittelussa ja tilaa kalusteet teille messujen kautta. Kalusteiden kustannukset veloitetaan cateringin kanssa samalla laskulla. Osastoille/ tapahtumiin erikseen tuotavat tarjoilukalusteet eivät sisälly tarjoilujen hintoihin.

Ruoka- ja juomalipukkeet
Voit tilata QR-koodein toimivia sähköisiä ruoka- ja juomalipukkeita haluamallesi summalle tai valita niille tietyn tuotteen, liput jaettaan sähköisesti tai ne voi myös tulostaa. Lipuke toimii maksuvälineenä valituissa ravintoloissa ja laskutusasiakkaiden lipukkeet veloitetaan käytön mukaan. Lipukkeita on mahdollista hankkia verkkokaupasta myös ilman yritysasiakkuutta ennakkomaksulla valitsemalla maksutavaksi verkkomaksun.

LUE LISÄÄ TUOTELIPPURATKAISUISTA

VERKKOKAUPPAAN

LISÄTIETOA NÄYTTEILLEASETTAJIEN RAVINTOLAPALVELUISTA

 

Tavoitat Restaurants & Event Catering myyntitiimin sähköpostitse: messukeskus@noho.fi tai puhelimitse +358 41 732 3712, myyntipalvelu on avoinna ma–pe klo 9–16.

 

Näytteilleasettajien taukotilat ja ravintolapalvelut

Näytteilleasettajien taukotila on avoinna tapahtuman aukioloaikojen mukaisesti. Näytteilleasettajien taukotila on Messukeskus Siiven 2. kerroksessa. Ovikoodi löytyy kulkuluvasta. Näytteilleasettajien taukotilassa voit nauttia kupin kahvia. Tilassa on pieni keittiöpiste, wc-tilat ja suihkut.

Näytteilleasettajahintainen buffetlounas tarjoillaan Mesta-ravintolassa Messukeskus Siiven toisessa kerroksessa. Lounasliput käyvät myös Fair Buffet -ravintolaan.

Tavaratoimitukset messuosastolle (paketit)

Merkitse toimitusosoite osastolle saapuvalle tavaralle näin:
Messukeskus / Messutapahtuman nimi
Näytteilleasettaja, osastonumero
Yhteyshenkilön nimi ja puhelinnumero
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

Lue lisää

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelu

+358 40 450 3250
yrityspalvelu@messukeskus.com

 

Anna palautetta sivusta >>

Ethän jätä tukipyyntöjä palautelomakkeen kautta. Ongelmatilanteissa ole yhteydessä asiakaspalveluun.