Skip to content

Tervetuloa näytteilleasettajaksi MaatalousKonemessuille 2022!

Aukioloajat

To 13.10.2022 klo 9-17
Pe 14.10.2022 klo 9-17
La 15.10.2022 klo 9-16

emessukeskukseen Rakennusaikataulut ja sisäänkäynnit Logistiikka ja toimitukset kartta Koneiden sisäänajoaikataulu

 

Näytteilleasettajien infotilaisuus 17.8.2022 – katso materiaali tästä!

SISÄLLYSLUETTELO

Heinäkuussa

Tarkista laskutustiedot

Tarkista laskutustiedot tilausvahvistuksesta ja ilmoita mahdolliset korjaukset osoitteeseen yrityspalvelu@messukeskus.com 30.7.2022 mennessä.

Huomioi, että laskun lähetyksen jälkeen tehtävistä muutoksista laskutustietoihin veloitetaan erillinen laskutuslisä.

Varaa majoitus etuhintaan

Majoitu mukavasti tapahtuman aikana Messukeskuksen yhteydessä sijaitsevassa Holiday Inn Helsinki – Expo -hotellissa. Näytteilleasettajana saat huoneesi erikoishintaan, 11 prosentin alennuksella päivän hinnasta!

Tee huonevaraus ajoissa, sillä hotelli on erittäin suosittu tapahtumien aikaan!

Lue lisää ja tee varaus

Elokuussa

Suunnittele ja tilaa osastolle tarvittavat rakenteet ja kalusteet

Hinnoittelumme perustuu hintajaksoihin. Mitä aikaisemmin teet tilauksia, sitä edullisemmin saat osastollasi tarvitsemasi tuotteet ja palvelut ja varmistat tuotteiden saatavuuden. Suunnittele ja tilaa osastolle tarvittavat rakenteet ja kalusteet eMessukeskuksesta kohdasta Tilaa tuotteita ja palveluita. Kun teet tilaukset 2.9.2022 mennessä, saat tuotteet edullisemmin. Säästä ja tilaa ennakkoon!

  • 3.9.2022 hinnat nousevat 20 %
  • 23.9.2022 hinnat nousevat 50 %
  • 6.10.2022 hinnat nousevat 100 %

Lisätietoja: osastopalvelut@messukeskus.com

Messukeskuksen rakentamisohjeet

Tilaa design osastosuunnittelu ja -toteutus tai valmis osastoratkaisu

Voit tilata kauttamme osastosuunnittelun tai valita omaan tarpeeseesi sopivan vaihtoehdon kolmesta valmiista osastomallistosta. Osastopakettiemme rakenne- ja alustamateriaaleissa valmiiksi huomioituna uudelleenkäytettävyys sekä valaistuksessa energiatehokkuus.

Tutustu ja tilaa

Logistiikka

Tapahtuman koneiden ja laitteiden logistiikan hoitaa Niemi Tapahtumapalvelut. Vastuuhenkilönä toimivat Mikko Kaaja ja Tuukka Suomela.
Yhteystiedot: expo@niemi.fi / 09 5420 5584

Logistiikkatila on käytössä 6.10. alkaen ja messujen jälkeen 19.10. saakka​. Tavaratoimitukset 6.-10.10. vaativat aina ennakkosopimisen Niemen yhteyshenkilöiden kanssa​. Ulkonäyttelyalue toimii myös logistiikka- ja pesutilana 10.-11.10. Ajoramppi on käytössä 6.-19.10.

Katso täältä koneiden sisäänajoaikataulu

Koneiden pesupaikat

Toteutamme alueelle koneiden itsepalvelupesumahdollisuuden kuumavesipesureilla 11.-13.10.​ Näytteilleasettajien on mahdollista tilata oma pesupiste (+3000 neliön osastot)​. Tarjolla myös pesupalvelu 6.10-12.10. ​

  • Pieni kone tai työlaite (esim. traktori, kylvökone) 25€ + alv​
  • Iso kone tai työlaite (esim puimuri, lantavaunu) 50€ + alv​
  • Pesu tapahtuu liikkuvalla kalustolla varastoalueella​

Messukeskus laskuttaa käytetyt palvelut​.

Palvelun toteutus Piceno Oy, Markku Aho, ennakkotilaukset markku.aho@piceno.fi / 045 6025 991

Päivitä yritysprofiilisi

Päivitä yritysprofiilisi eMessukeskuksessa kohdasta Markkinoi osallistumistasi viimeistään maanantaina 7.9.2022 ja varmista näkyvyys kävijöille tapahtumassa jaettavassa messuinfossa.

Ohje yritysprofiilin päivittämiseen

Ilmoita alanäytteilleasettajat

Ilmoita yhteisosastollenne tulevat alanäytteilleasettajat eMessukeskuksen kautta kohdassa Alanäytteilleasettajat viimeistään maanantaina 7.9.2022, ja varmista näkyvyys kävijöille tapahtumassa jaettavassa messuinfossa. Alanäytteilleasettajat saavat oman yrityskohtaisen tilin ja omat tunnukset eMessukeskukseen.

Alanäytteilleasettajista veloitetaan rekisteröintimaksu tapahtumakohtaisten osallistumisehtojen mukaan. Tässä tapahtumassa alanäytteilleasettajien rekisteröintimaksu on 370 € + alv.

Kutsu kävijöitä messuille

MaatalousKonemessuilla on käytössä kätevä sähköinen eKutsu, joka mahdollistaa kutsun lähettämisen kerralla vaikka sadoille asiakkaille, voit myös tarvittaessa lähettää eKutsuja kerralla monta kappaletta yhdelle vastaanottajalle. Käytäthän vain ajantasaisia rekistereitä, joihin ole saanut vastaanottajilta markkinontiluvan.
Lisäksi käytössä on perinteisiä painettuja kutsukortteja. Kävijät voivat rekisteröityä tapahtumaan saamallaan koodilla jo ennakkoon tapahtuman verkkosivuilla, tai tapahtuman aikana sisäänkäynneillä. Ennakkoon rekisteröitymällä pääsee sujuvasti sisään ilman mahdollista jonottamista sisäänkäyntien rekisteröintipisteillä. Kävijät tulostavat rekisteröityessään rintakortin, jolla he pääsevät messuille kaikkina messupäivinä (rintakortin saa tarvittaessa tulostettua myös Messukeskuksen sisäänkäynneillä).

Ilahduta asiakastasi kutsumalla hänet veloituksetta messuille! Koodit ohittavat maksullisuuden, joten asiakkaasi pääsee veloituksetta tapahtumaan. Kutsukoodit ovat kertakäyttöisiä. Rekisteröidyttyään tapahtumaan asiakkaasi pääsee samalla rintakortilla messuille joka päivä.

Löydät eKutsu-työkalun ja ohjeet näytteilleasettajien eMessukeskus-palvelusta kohdasta Kutsu asiakkaasi.

eKutsun käyttöohjeetemessukeskukseen

Osastoon sisältyy 5 kpl veloituksettomia kutsuja. Ylimenevistä kutsuista laskutetaan 12 € + alv / kutsu, vain käytettyjen kutsujen mukaan.

Painetut kutsukortit tulee tilata erikseen eMessukeskuksesta 20.9.2022 mennessä.

Voit tilata painettuja kutsukortteja myös omalla yritysnimelläsi. Kun teet tilauksen eMessukeskuksessa viimeistään 1.9., saat kutsut käyttöösi hyvissä ajoin ennen messuja. Tarkistathan eMessukeskuksessa profiilisivun hallinnasta oman yrityksesi nimen, ettei lippuun tulostu vahingossa yrityksenne laskutusnimi. Muokkaa tarvittaessa tietojasi ennen lipputilausta.

 

Ilmoita yrityksenne uutuustuote mukaan kilpailuun

Palkitut uutuustuotteet julkaistaan 5.10. MaatalousKonemessujen verkkosivuilla sekä Koneviestissä. Lisäksi uutuustuotekisaan ilmoittautuneita tuotteita nostetaan Käytännön Maamiehen 30.9. julkaistavassa messuoppaassa. Voittajat uutisoidaan Suomalaisessa Maaseudussa 10.10. ja esitellään myös Käytännön Maamiehessä myöhemmin.

Yritykset voivat ilmoittaa uutuustuotteitaan 2.9. asti.

Lue lisää ja Ilmoita uutuustuotteita

Syyskuussa

Toimita otsalautateksti tai logo

Jos olet ostanut osastoratkaisun otsalaudalla, muistathan toimittaa otsalautatekstin tai logon osoitteeseen graphics@messukeskus.com viimeistään 12.9.2022. Tämän jälkeen tulleista muutoksista veloitamme normaalin hinnaston mukaisesti.

Aineisto-ohje

Hyödynnä tapahtuman logot ja bannerit omissa markkinointikanavissasi

Muista kertoa osallistumisestasi ja messuilla esillä olevista uutuuksistasi omissa markkinointi- ja viestintäkanavissasi kuten somessa. Voit käyttää tapahtuman logoja, bannereita ja kuvia markkinoidaksesi tapahtumaosallistumistasi.

Mediapankki Markkinoi osallistumistasi

 

Ilmoita osasto-ohjelmasta

Onko osastollanne ohjelmaa messujen aikana? Ilmoita ohjelmasta eMessukeskuksessa kohdassa Ohjelma niin se julkaistaan tapahtuman nettisivuilla ja saat ilmaista näkyvyyttä ohjelmallenne.

Huomioi median edustajat, bloggaajat ja somevaikuttajat

Muista kontaktoida toimittajia ja vaikuttajia aktiivisesti ja kutsua heitä osastollesi. Julkaise tiedotteet eMessukeskuksen kautta kohdassa Markkinoi osallistumistasi ja toimita printtiversiot lehdistökeskukseen, joka on avoinna tapahtuman aukioloaikoina. Toimittajat tunnistat messuilla PRESS-rintamerkistä ja somevaikuttajat sekä bloggaajat CONTENT CREATOR -rintamerkistä.

Messuille osallistuu runsaasti mediaa. Kerro tapahtuman tiedottajalle, jos osastollasi on uutuuksia, esiintyjiä, ohjelmaa, mediaa kiinnostavaa ohjelmaa tai tiedotustilaisuuksia. Näin vältytään päällekkäisiltä tilaisuuksilta.

Tiedottaja Teija Armanto, puh. +358 50 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com

 

Ehdota Agri-INNO-palkinnonsaajaa

Maataloussektorin innovaatiopalkinto AGRI-INNO on Suomen Messusäätiön 10 000 euron arvoinen tunnustuspalkinto. Se jaetaan vuosittain MaatalousKonemessujen tai KoneAgrian yhteydessä. Palkinto voidaan antaa suomalaiselle henkilölle, ryhmälle, yhteisölle tai yritykselle, joka on kehittänyt innovaation (tuote, palvelu, toimintamalli), joka tuo maataloustoimialalle positiivista imagoa ja josta voi kehittyä kansainvälisestikin merkittävä tuote tai palvelu. Ehdota palkinnonsaajaa 30.9. mennessä.

Lue lisää ja ehdota palkinnonsaajaa

Lokakuussa

Ilmoita aamu- ja iltatilaisuuksista

Ilmoita maanantaihin 3.10. mennessä tapahtuman tuottajalle (sähköpostitse osoitteeseen anna.soderstrom@messukeskus.com), mikäli järjestät osastollasi aamu- tai iltatilaisuuksia messujen virallisten aukioloaikojen ulkopuolella. Tarjoamme mahdollisuuden jatkoaikaan torstaina 13.10. ja perjantaina 14.10. klo 17.00-19.00 ilman lisäveloitusta! (muut ajat erillisellä veloituksella)

 

Rakennus- ja näyttelyaikaiset kulkuluvat

Voit lähettää kulkuluvat kätevästi messutiimisi jäsenien sähköpostiin tai matkapuhelimeen eMessukeskuksen kautta. Lähetä kulkulupia -työkalu löytyy eMessukeskuksesta tapahtuman työtilasta.

Kulkuluvan saaja voi printata sen etukäteen sähköpostissa olevan linkin kautta tai tulostuksen voi tehdä myös Messukeskuksen sisäänkäynneillä tai Messutoimistossa. Voit luoda tarvitsemasi määrän kulkulupia.

Näytteilleasettajan kulkulupa on osastosi messuaikaista henkilökuntaa varten. Lupa on henkilökohtainen ja voimassa messujen rakennus-, tapahtuma- ja purkuaikoina. Kulkulupa on pidettävä esillä tapahtuman aikana ja se oikeuttaa sisäänpääsyyn näytteilleasettajien taukotilaan ja ostoetuihin (mm. näytteilleasettajalounas ja edut Compass Groupin kahviloissa). Rakentajan kulkulupa on voimassa messujen rakennus- ja purkuaikoina. Rakentajan kulkulupa on maksuton.

Messukeskuksen sisäänkäynneiltä ja Messutoimistosta saa rintakorttitaskuja kulkulupia varten.

sähköisen kulkuluvan lähettämisohjeet

Huolehdi oman osastosi turvallisuudesta

Älä jätä arvotavaroita esille, kun messupäivä päättyy. Huolehdi vakuutuksista ja mieti, tarvitsetko lisävarustusta, esimerkiksi vitriinejä, lukitusta tai turvavaijereita tietokoneille tai näytöille.

Meillä on valmius huolehtia myös osastosi erityisistä turvallisuustarpeista. Näissä palvelutarpeissa sinua auttaa turvallisuuspalvelukumppanimme Securitas. Turvallisuuspalveluihin voit tutustua eMessukeskuksen Tuotteet ja palvelut -sivuilla. Valitse ensin tapahtuma ja tämän jälkeen tuotekategoria Osastopalvelut ja sen alta Turvallisuus.

Tilaa osastotarjoilut ja lounaslipukkeet

Tilaa osastollesi tarjoilut ja henkilökunnallesi lounaslipukkeet etukäteen, viimeistään 4 päivää ennen tapahtuman alkua.

Lue lisää ja tee tilaus

Pysäköinti

Messukeskuksessa on käytössä EuroParkin puomiton Autopay-pysäköintijärjestelmä. Pysäköinnin laskutuksesta vastaa EuroPark.

Katso hinnat ja lue lisää pysäköinnistä

Messutoimisto

Messutoimisto palvelee tapahtuman rakennus- ja aukioloaikoina näytteilleasettajia ja rakentajia mm. osastotilausten osalta.

Katso aikataulut ja sisäänkäynnit

Näytteilleasettajien taukotilat ja ravintolapalvelut

Näytteilleasettajien taukotila on avoinna tapahtuman aukioloaikojen mukaisesti. Näytteilleasettajien taukotila on Messukeskus Siiven 2. kerroksessa. Ovikoodi löytyy kulkuluvasta.

Näytteilleasettajien taukotilassa voit nauttia kupin kahvia. Tilassa on pieni keittiöpiste, wc-tilat ja suihkut. Näytteilleasettajahintainen buffetlounas tarjoillaan Mesta-ravintolassa Messukeskus Siiven toisessa kerroksessa. Voit halutessasi ostaa lounaslippuja Messutoimistosta, Eat & Meet -ravintolasta (Ylägalleriassa) tai Stop & Shop -kioskista (Alagalleriassa).

Tavaratoimitukset messuosastolle (paketit)

Merkitse toimitusosoite osastolle saapuvalle tavaralle näin:
Messukeskus / Messutapahtuman nimi
Näytteilleasettaja, osastonumero
Yhteyshenkilön nimi ja puhelinnumero
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

Lue lisää

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelu

+358 40 450 3250
yrityspalvelu@messukeskus.com

 

Anna palautetta sivusta >>

Ethän jätä tukipyyntöjä palautelomakkeen kautta. Ongelmatilanteissa ole yhteydessä asiakaspalveluun.