Skip to content

Tervetuloa osastollemme 15.-17.11.2018.

Täältä löydät tarkempaa tietoa tarjonnastamme messuilla. Tutustu messuilla koeajettaviin traktoreihimme ja messutarjontaamme! Löydät meidät osastolta 7m100.

Tarkempaa tietoa AGCO Suomesta löydät nettisivuiltamme

 

Esittelemme yhteensä yli 30 traktoria ja muuta konetta messuilla

Esittelemme ennennäkemättömän kattauksen Valtran, Fendtin ja Sampo Rosenlewin koneita MaatalousKonemessuilla. Tuomme myös KESLA:n ja FMG:n tuotteet tapahtumaan huomioiden näin kiinteistöhuollon, liikenneympäristön hoito- ja kunnossapidon sekä metsäympäristön ja maaseudun tarpeet. Lisäksi olemme panostaneet osastollamme viihteeseen ja ohjelmassa nähdään vierailijoita tubettajasta taikuriin.

Traktoreista mielenkiintoisimmat ovat Suomen Puolustusvoimien käyttöön suunniteltu, Unlimited-varusteltu N174 Active-traktori sekä Valtra T254 Versu-älytraktori, jolla ajettiin ilman kuljettajaa lumenaurauksen maailmanennätys suljetulla tiellä 73,171 km/h.

Sampo Rosenlewin uudistetusta Comiapuimuri-mallistosta esittelemme C12 ja C8 kaksoiskelapuimurit.
Osastolla on näytillä myös uusi, hiljainen ja tilava Avara-ohjaamo, jossa on uusi ohjauskahva ja Comvision II -näyttö. Porilaiselta Sampo Rosenlewiltä löytyy ratkaisu koneen puhtaanapitoon haastavissakin pelto-olosuhteissa.

Esittelemme Suomalaista huippuosaamista myös KESLA:n ja FMG:n tuotteissa. KESLA ja FMG tarjoavat monipuolisia lisävarusteita Valtra- ja Fendt-traktoreihin. Joensuulainen KESLA on julkaissut uudet traktorin metsäperäkärryt, joihin se on kehittänyt uudenlaisen, traktorin sisältä ohjattavan vedonohjausjärjestelmän KESLA proTRACTIONin. Iisalmelainen FMG puolestaan esittelee näyttelyssä Suomen Puolustusvoimienkin käytössä olevan ST16ME vaihtolavaperävaunun, joka on varustettu lukkiutumattomilla EBS jarruilla ja on tyyppihyväksytty 60 km/h nopeuteen.

 

Osallistu traktorien koeajoon