Skip to content

Hallikaupalla MaatalousKonemessuja!

Tutustu maatalouskoneisiin, laitteisiin ja palveluihin Suomen suurimmassa sisätapahtumassa. MaatalousKonemessuilla viihdyt vaikka koko päivän!

näytteilleasettajat

 

Täällä ne koneet on!

Tarjolla on saman katon alla historian laajin kattaus koneita, laitteita ja palveluita maatalouden tarpeisiin.  Nurmi- ,vilja- ja karjatalouden koneet ja laitteet ovat laajasti esittelyssä! Muita tapahtumassa käsiteltäviä aiheita ovat eläinten ruokinta, karjatalouden tuotantopanokset ja rakentaminen, kasvinviljelyn tuotantopanokset ja viljakauppa, ulko-alueiden hoidon ja urakoinnin koneet ja laitteet sekä metsätalouden koneet, laitteet ja palvelut.

MaatalousKonemessujen ohjelman pääteemana on Maatalous- ja maaseutuyrittäjien tulot nousuun. Elinkeinoelämän muutoksista, tulevaisuuden mahdollisuuksista ja uusista tutkimuksista kertovat messuilla huippuasiantuntijat. Tänä vuonna on myös erityisen paljon viljelijöiden kokemuspohjaisia puheenvuoroja.

Ohjelma jakautuu kolmeen aihekokonaisuuteen, jotka ovat peltoviljely, kotieläintuotanto ja bisnes. Jokaisessa aihealueessa näkyy vahvasti talous- ja markkinointinäkökulma, uusien teknologioiden vaikutukset, ympäristöasiat ja turvallisuus. MaatalousKonemessuilta maatalousyrittäjät saavat tärkeää ja arvokasta tietoa oman työnsä ja yrittäjyyden tueksi.

ProAgria on koonnut ohjelman yhteistyössä Messukeskuksen ja seuraavien toimijoiden kanssa:  4dBarn, Faba osk, Laidunyhdistys (Nurmipalkinto), Lantmännen Oy, Maa- ja metsätalousministeriö, Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK, Maanmittauslaitos, Maaseutuverkosto, Maitoyrittäjät ry, Mela (Turvallinen maatila -palkinto), Mtech Oy, Pihvikarjaliitto, Pölyhyöty-hanke, Ruokavirasto, Suomen Sikayrittäjät ry, Svenska Lantbrukssällskapens förbund SLF, Vaasan Oy (Tuottajalle kiitos -stipendi) ja Suomen Messusäätiö (Agri-Inno-palkinto).

Tutustu MaatalousKonemessujen tarjontaan

Maatalouskoneita joka lähtöön

Nimensä mukaisesti messuilta löytyy koneita koko perustuotannon, metsänhoidon sekä ulkoalueiden hoidon ja urakoinnin tarpeisiin. Paikalla on asiantuntevia esittelijöitä, näet mitä hyötyjä uutuustuotteilla on mahdollista saavuttaa ja pääset näkemään kaikki merkittävimmät uutuudet yhdellä kertaa.

näytteilleasettajat 2022

Ajankohtaista tietoa ohjelmalavalla

MaatalousKonemessujen ohjelma tarjoaa ajankohtaista tietoa ja hyödyllisiä vinkkejä koko alalle. Ohjelman laadusta ja kiinnostavuudesta vastaa ammattitaitoinen ProAgria verkostoineen.

Agri-INNO -palkinto

Agri-INNO-palkinto jaetaan joka toinen vuosi MaatalousKonemessujen yhteydessä henkilölle, ryhmälle, yhteisölle tai yritykselle, joka on kehittänyt innovaation, joka tuo maataloustoimialalle positiivista imagoa ja josta voi kehittyä kansainvälisestikin merkittävä tuote tai palkinto.