Skip to content

Hallikaupalla uutuuksia!

Tutustu maatalouskoneisiin, laitteisiin ja palveluihin Suomen suurimmassa sisätapahtumassa.
Tapaa tuttuja ja päivitä tietosi.

MaatalousKonemessuilla viihdyt varmasti! 

näytteilleasettajatUutuustuotteet 2022
Uutuustuotteiden voittajat 2022

Täällä ne koneet on!

Tarjolla on saman katon alla historian laajin kattaus koneita, laitteita ja palveluita maatalouden tarpeisiin.  Nurmi- ,vilja- ja karjatalouden koneet ja laitteet ovat laajasti esittelyssä! Muita tapahtumassa käsiteltäviä aiheita ovat eläinten ruokinta, karjatalouden tuotantopanokset ja rakentaminen, kasvinviljelyn tuotantopanokset ja viljakauppa, ulko-alueiden hoidon ja urakoinnin koneet ja laitteet sekä metsätalouden koneet, laitteet ja palvelut.

Tutustu MaatalousKonemessujen tarjontaan

Katso MaatalousKonemessujen kattava uutuustuotelistaus täältä!

 

MaatalousKonemessuilla on esillä runsaasti tuoteuutuuksia. Uutuustuotekilpailuun ilmoittautui yli 100 tuotetta,
joista raati valitsee parhaat uutuudet.

Raatiin kuuluvat Piia Lehojärvi Suomalaisesta Maaseudusta,  Eemeli Linna Koneviestistä ja Pentti Törmä Käytännön Maamiehestä. Kullan, hopean ja kunniamaininnan saaneet uutuudet julkaistaan 5.10.2022.

 

Uutuustuotteet 2022

Maatalouskoneita joka lähtöön

Nimensä mukaisesti messuilta löytyy koneita koko perustuotannon, metsänhoidon sekä ulkoalueiden hoidon ja urakoinnin tarpeisiin. Paikalla on asiantuntevia esittelijöitä, näet mitä hyötyjä uutuustuotteilla on mahdollista saavuttaa ja pääset näkemään kaikki merkittävimmät uutuudet yhdellä kertaa.

näytteilleasettajat 2022

Ajankohtaista tietoa ohjelmalavalla

MaatalousKonemessujen ohjelma tarjoaa ajankohtaista tietoa ja hyödyllisiä vinkkejä koko alalle. Ohjelman laadusta ja kiinnostavuudesta vastaa ammattitaitoinen ProAgria verkostoineen.

Agri-INNO palkitsee maatalousalan innovaation 10 000 eurolla

Suomen Messusäätiön rahoittama Agri-INNO-palkinto jaetaan joka toinen vuosi MaatalousKonemessujen yhteydessä henkilölle, ryhmälle, yhteisölle tai yritykselle, joka on kehittänyt innovaation, joka tuo maataloustoimialalle positiivista imagoa ja josta voi kehittyä kansainvälisestikin merkittävä tuote tai palkinto. Palkinnonsaajan valitsee raati, jossa on edustajat MTK:sta, Työtehoseurasta ja ProAgriasta sekä Maaseudun Tulevaisuudesta. Palkinto jaetaan 13.10.2022 MaatalousKonemessuilla Helsingin Messukeskuksessa.